ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φύσσας: «Σκοπός μου η εύρυθμη λειτουργία της ακαδημίας»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI

Ο Τάκης Φύσσας έκανε δήλωση για την αναταραχή στην ακαδημία του Παναθηναϊκού, αλλά ήταν προσεκτικός στα λεγόμενα του.

Θέση στο μείζον ζήτημα που έχει ξεσπάσει με τον Κώστα Φρατζέσκο, πήρε ο διευθυντής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας. Ωστόσο, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ήταν διπλωματικός στη δήλωσή του του και δεν ανάφερε καν το όνομα του προπονητή της ομάδας Κ20.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Φύσσα:

"Ως Διευθυντής της Ακαδημίας δηλώνω ότι μοναδικός μου σκοπός είναι η εύρυθμη λειτουργία της χωρίς να διαταράσσεται το κλίμα αυτής για κανένα λόγο.

Τα θέματα που προκύπτουν αποτελούν εσωτερικές υποθέσεις που διευθετούνται με βάση την συνεργασία και με γνώμονα το συμφέρον της Ακαδημίας.

Η ενίσχυση όλων των τμημάτων συνεχίζεται ώστε να διατηρηθούν τα υψηλά στάνταρ της περασμένης σεζόν.
Με αυτό τον τρόπο θα προσπαθήσουμε και πάλι να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε την κορυφή.

Οφείλουμε στα παιδιά μας ένα σταθερό περιβάλλον με ιδανικές συνθήκες ώστε να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο και την συμμετοχή τους στον Παναθηναϊκό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ