ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φτιάχνει το ρόστερ του Παναθηναϊκού ο Νταμπίζας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Νταμπίζας EUROKINISSI SPORTS

Ο Νταμπίζας θα επιχειρήσει να βάλει σε μία σειρά τις εκκρεμότητες με τους ποδοσφαιριστές που θα παίξουν στον Παναθηναϊκό.

Νέο κύκλο επαφών με τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ θα αρχίσει από σήμερα (28/5) ο Νίκος Νταμπίζας. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού περιμένει απαντήσεις για το ποιοι θα συνεχίσουν ή ποιοι έχουν επιλέξει να αναζητήσουν άλλη ομάδα.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι Ρόμπιν Λουντ, Γκιγέρμο Μολίνς και Στέφανος Ευαγγέλου, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν στις 30 Ιουνίου. Ο Λουντ έχει εξηγήσει ότι δεν σκοπεύει να ανανεώσει υπό τις παρούσες συνθήκες και λογικά, θα το επαναλάβει στον Νταμπίζα.

Ο Ευαγγέλου φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, όμως ο "Ντάμπι" αναμένει την επιστροφή του ατζέντη του, Στράτου Φαφαλιού στην Αθήνα για να συνομιλήσουν. Τέλος, ο Μολίνς δεν έχει φύγει από την Αθήνα και θα έχει συνάντηση με τον Νταμπίζα στη διάρκεια της εβδομάδας.

Ακόμα, την Τρίτη ο Λουτσιάνο Νέβες θα απαντήσει οριστικά στην πρόταση της διοίκησης για μείωση αποδοχών. Ο Βραζιλιάνος διεμήνυσε ότι δεν πρόκειται να τη δεχτεί και μοιάζει δύσκολο να αλλάξει άποψη. Ανάλογη κρούση έγινε στον Άντονι Μουνιέ, ο οποίος δείχνει πιο διαλλακτικός στις συζητήσεις με την ΠΑΕ. Ο Γάλλος θέλει να μείνει στην Ελλάδα και το τόνισε στους ιθύνοντες του Τριφυλλιού.

Στο μεταξύ, ο Νταμπίζας σχηματίζει τη λίστα με τους μεταγραφικούς στόχους. Ήδη, έχει προσεγγίσει τον 19χρονο χαφ, Κώστα Χατζηδίμπα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και περιμένει την αποδέσμευση του 21χρονου χαφ, Παναγιώτη Δεληγιαννίδη από την ίδια ομάδα.

Ακόμα, ο Εργκούς Κάτσε αρέσει πάρα πολύ, αλλά προέχει η απόκτηση ενός επιθετικού για τη μία μεταγραφή που δικαιούται ο Παναθηναϊκός. Εκτός και αν βρεθεί άλλη φόρμουλα, αλλά κάτι τέτοιο προμηνύεται εξαιρετικά δύσκολο...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ