ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φτιάχνει άμυνα από... γρανίτη

Φτιάχνει άμυνα από... γρανίτη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μόλις τρία γκολ σε επτά παιχνίδια έχει δεχτεί έως τώρα η άμυνα του Παναθηναϊκού σε επτά ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε την Κυριακή του ΠΑΣ Γιάννινα με 4-0 και πέτυχε μια ακόμη νίκη τη φετινή σεζόν. Οι πράσινοι έχουν δώσει ήδη επτά ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη και ο συνολικός απολογισμός είναι πέντε νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα κόντρα στον Άγιαξ.

Το εντυπωσιακό βέβαια από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των πράσινων είναι το μηδέν παθητικό που έχουν κρατήσει οι πράσινοι σε πέντε αναμετρήσεις και φυσικά ότι σε αυτά τα επτά ματς έχουν δεχτεί μόλις τρία τέρματα, τα δυο στο ματς με τον Άγιαξ. Κάτι το οποίο σημαίνει πως δέχονται ένα γκολ και κάτι λιγότερο ανά δυο παιχνίδια.

Τα επτά αυτά παιχνίδια αποτελούν ένα πρώτο δείγμα γραφής για την άμυνα του τριφυλλιού η οποία δείχνει φέτος να μασάει σίδερα και να μην αφήνει τους αντιπάλους του να δημιουργούν φάσεις μπροστά από την εστία. Και όσες γίνονται υπάρχει και ο Στιλ ο οποίος φυσικά και είναι εκεί για να βγάζει ακόμα και τα... άβγαλτα όπως η κεφαλιά προς τα πίσω του Μολέντο στο ματς με τον ΠΑΣ.

Ο Παναθηναϊκός μάλιστα σε αυτές τις δυο πρώτες αγωνιστικές δεν έχει δεχτεί γκολ στην Super League και είναι η μοναδική ομάδα μαζί με τον Πανιώνιο που έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους σε αυτές τις δυο πρώτες αναμετρήσεις.

Το θετικό για τους πράσινους είναι ότι παρά τις αλλαγές σε πρόσωπα, για παράδειγμα στο ματς με τον ΠΑΣ έπαιξαν οι Σάμπα, Κουλιμπαλί η άμυνα του τριφυλλιού δείχνει να μην επηρεάζεται.

Θυμηθείτε τα αποτελέσματα των επτά αγώνων του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα και Ευρώπη:

Παναθηναϊκός-ΑΙΚ Στοκχόλμης 1-0
ΑΙΚ Στοκχόλμης-Παναθηναϊκός 0-2
Παναθηναϊκός-Μπρόντμπι 3-0
Μπρόντμπι-Παναθηναϊκός 1-1
Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 0-3
Παναθηναϊκός-Άγιαξ 1-2
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 4-0

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ