ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φουλάρει για αριστερό μπακ ο Παναθηναϊκός

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ (Eurokinissi Sports)
Ουζουνίδης, Eurokinissi EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός "καίγεται" για την απόκτηση αριστερού μπακ ώστε να έχει έναν παίκτη πίσω από τον Χουλτ. Τρέχουν οι πράσινοι και δεν αποκλείεται και την Παρασκευή (21/7) να υπάρξουν εξελίξεις ώστε να δηλωθεί στη λίστα της UEFA.

Η άμεση προτεραιότητα του Παναθηναϊκού για να καλύψει ένα από τα αρκετά κενά που υπάρχουν στο ρόστερ του είναι η απόκτηση αριστερού μπακ. Οι πράσινοι τρέχουν ώστε να φέρουν στο Κορωπί έναν ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, πίσω από τον Χουλτ καθώς εκεί έχουν εντοπίσει ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει το μεγαλύτερο κενό.

Δεξιά άλλωστε μπορεί να παίξει τόσο ο Κολοβέτσιος όσο και ο Ευαγγέλου αν χρειαστεί, στην έσχατη περίπτωση ακόμα και ο Ζέκα. Αριστερά όμως πλην του Λουντ δεν υπάρχει άλλος. Γι' αυτό και η απόκτηση αριστερού μπακ είναι σε άμεση προτεραιότητα για τους πράσινους.

Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε μάλιστα η όποια κίνηση να γίνει και στην διάρκεια της Παρασκευής ώστε οι πράσινοι να προλάβουν να δηλώσουν τον παίκτη στη λίστα της UEFA. Η διορία για να δηλωθεί η λίστα λήγει την Παρασκευή στις 12:00 και δεν αποκλείεται στον Παναθηναϊκό να τρέξουν τη συγκεκριμένη υπόθεση ώστε αν προλάβουν να μπορέσουν να δηλώσουν και τον παίκτη στη λίστα.

Αλλιώς θα έχουν μπροστά τους πέντε μέρες ακόμα ώστε να τον δηλώσουν μέχρι μια μέρα πριν το ματς με την Γκαμπάλα, καθώς έχουν το δικαίωμα 24 ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι να κάνουν μια αλλαγή στην "ευρωπαϊκή λίστα".

Το μόνο όνομα που είχε ακουστεί έως τώρα για το αριστερό άκρο της άμυνας ήταν του Πορτογάλου Φελίπε Φερέιρα της Πάσος Φερέιρα, χωρίς όμως οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες να έχουν αίσιο τέλος το προηγούμενο διάστημα.

ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΥΛΤ

Εν τω μεταξύ την Παρασκευή (21/7) θα υπάρξει και νέα επαφή του Παναθηναϊκού με την πλευρά του Χουλτ, το πιθανότερο με τον μάνατζερ του Σουηδού, Μάρτιν Νταλίν, προκειμένου να συζητήσουν τόσο το θέμα της προσφυγής που έχει κάνει όσο και την αναπροσαρμογή που ο ίδιος επιθυμεί στο συμβόλαιό του αλλά και τη χρονική επέκταση του.

Οι πράσινοι άλλωστε και τις προηγούμενες μέρες είχαν επαφές με την πλευρά του Χουλτ ώστε να δουν τι θα γίνει θέλοντας να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον αριστερό μπακ ο οποίος και στο ματς με την Άλκμααρ έδειξε ότι είναι από τους ποιοτικότερους παίκτες του τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ