ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φουλ της τακτικής από Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό

Φουλ της τακτικής από Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Για δεύτερη μέρα ο Αντρέα Στραματσόνι δούλεψε πολύ πάνω στην τακτική εφαρμόζοντας ένα 4-4-2 με τους μέσους στην ίδια ευθεία. Χωρίς πρόβλημα και πάλι ο Εσιέν. (VIDEO)

Ο Αντρέα Στραματσόνι από την πρώτη μέρα δήλωσε ότι δεν θα αλλάξει πολλά στον Παναθηναϊκό αλλά όπως όλα δείχνουν η βασική αλλαγή του Ιταλού τεχνικού θα είναι το σύστημα με το οποίο θα αγωνίζεται το τριφύλλι με τον 39χρονο τεχνικό στον πάγκο.

Ο Στραματσόνι για δεύτερη συνεχόμενη μέρα δούλεψε πολύ πάνω στην τακτική που θέλει να ακολουθούν οι πράσινοι δίνοντας σαφείς οδηγίες για το πως θέλει να κινούνται οι παίκτες του και τι να κάνουν κάθε στιγμή.

Ο Ιταλός όπως την Τετάρτη έτσι και την Πέμπτη (12/11) δούλεψε πάνω στο 4-4-2 με τους τέσσερις της μεσαίας γραμμής να παίζουν στην ευθεία και αφήνοντας ουσιαστικά στην άκρη τον ρόμβο του Γιάννη Αναστασίου ή το 4-2-3-1 που κατά καιρούς έχει παίξει το τριφύλλι με τον 42χρονο Έλληνα τεχνικό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης μετά το αρχικό ζέσταμα περιελάμβανε απευθείας τακτική 10 εναντίων 10 και εν συνεχεία παιχνίδια σε μικρούς χώρους ενώ ακόμα την Πέμπτη το πρωί όταν οι πράσινοι έκαναν κάποιες διαφορετικές ασκήσεις στον αγωνιστικό χώρο υπήρχε και ένα γκρουπ που δούλευε στην τακτική.

Μπήκε ο Κλωναρίδης

Το ευχάριστο για τον Ιταλό τεχνικό ήταν πως την Πέμπτη μπήκε στο πρόγραμμα και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης και πλέον δεν έχει παρά μόνο να αντιμετωπίσει την απουσία του Ράσμους Τελάντερ που γυμνάστηκε μόνος του με τον Δανό να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας και ατομικό πρόγραμμα. Να θυμίσουμε ότι απουσίαζαν και πάλι οι διεθνείς Μπεργκ, Πράνιτς, Αμπέντ, Καρέλης, Νίνης, Χουχούμης και το παρών στο πρόγραμμα έδωσαν οι Νιούμαν, Τζανουλίνος, Αγγελόπουλος και Στάικος.

Φουλ και πάλι ο Εσιέν

Στα θετικά επίσης το γεγονός ότι ο Μάικλ Εσιέν και την Πέμπτη (12/11) γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς. Έβγαλε και τις δυο προπονήσεις, τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα, χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα και καμία ενόχληση ενώ το απόγευμα πήρε μέρος και στα παιχνίδια στους μικρούς χώρους δείχνοντας και κάποια από τα χαρακτηριστικά του με την μπάλα. Το πιθανότερο είναι πως ο Εσιέν θα πάρει χρόνο συμμετοχής και στο φιλικό του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό και από εκεί και πέρα οι πράσινοι θα αποφασίσουν πως θα διαχειριστούν τον Γκανέζο μέσο.

Τέλος σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση της Παρασκευής (13/11) αυτή θα διεξαχθεί το μεσημέρι στις 3.00 ενώ και το φιλικό του Σαββάτου στο "Γ. Καλαφάτης" θα ξεκινήσει την ίδια ακριβώς ώρα κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία των Μ.Μ.Ε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ