ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φοβούνται "τσουνάμι" και κραχ

Φοβούνται "τσουνάμι" και κραχ

Ο φόβος, η ανησυχία και ο κίνδυνος Ουζουνίδη - Λυμπερόπουλου. Ανοιχτό το ενδεχόμενο σύσκεψης προπονητή και τεχνικού διευθυντή με Αλαφούζο.

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι, εκ των οποίων οι περισσότεροι μετρούν οφειλόμενα πέντε μηνών και έλαβαν χρήματα τελευταία φορά το Πάσχα (δώρο). Απλήρωτοι οι περισσότεροι παίκτες και για το μεγαλύτερο μέρος της δόσης Φεβρουαρίου και για τη δόση του Μάη. Προσφυγή από τον Νο1 παίκτη, από τον οποίο όλοι περίμεναν (τουλάχιστον) κάποια έσοδα για την αποπληρωμή χρεών και για αποδεσμεύσεις/μεταγραφές. Ουζουνίδης και Λυμπερόπουλος είναι πλέον για τα καλά σε αναμμένα κάρβουνα!

Και στους δύο οφείλονται χρήματα βεβαίως. Υπομονή κάνουν και οι ίδιοι. Αλλά αυτό είναι ίσως το... τελευταίο βάσανο για τον Παναθηναϊκό. Τεχνικός διευθυντής και προπονητής δεν πρόκειται να... προσφύγουν στη FIFA. Το πολύ - πολύ, αν διαπιστώσουν κάποια στιγμή ότι το καζάνι που βράζει θα εκραγεί, να αποχωρήσουν με παραίτηση. Προς το παρόν αντέχουν. Μετά δυσκολίας, αλλά αντέχουν. Μέχρι πόσο; Ουδείς γνωρίζει τα όρια καθενός.

Το σίγουρο είναι ότι σήμερα αμφότεροι αιφνιδιάστηκαν από την προσφυγή του Μάρκους Μπεργκ. Δεν περίμεναν ότι η πλευρά του Σουηδού φορ επρόκειτο να φτάσει στα άκρα. Το ζητούμενο είναι αν και γιατί ο Παναθηναϊκός έδωσε το δικαίωμα γι' αυτή την προσφυγή. Αν, δηλαδή, όντως δεν κατέβαλε τα οφειλόμενα ύψους 220.000 ευρώ (από τη δόση Φεβρουαρίου) όπως είχε προειδοποιήσει η πλευρά του παίκτη και τα κατέθεσε μόλις χθες ή προχθές!

Το θέμα του Μπεργκ είναι στον αέρα. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην πάρει ούτε ευρώ αν η υπόθεση φτάσει στα δικαστήρια. Μπορεί - λίγες οι πιθανότητες - να πάρει και όλη τη ρήτρα αν δικαιωθεί. Πιθανό το σενάριο οι δυο πλευρές να μην φτάσουν ποτέ μέχρι αυτού του σημείου. Να τα βρουν εξωδικαστικά. Να συμφωνήσει ο Παναθηναϊκός στα 1,5 - 2 εκατ. ευρώ που θα του προσφέρουν οι Άραβες για να τελειώσουν την υπόθεση. Το σίριαλ αυτό θα συνεχιστεί και είναι ολοφάνερο πως κάθε μέρα έχει και απρόβλεπτη πλοκή.

Ανεξάρτητα από τι θα συμβεί, όμως, ο Παναθηναϊκός - μόνο και μόνο με την προσφυγή του Μπεργκ - έχει ήδη πληγεί ανεπανόρθωτα. Λυμπερόπουλος και Ουζουνίδης έχουν ακούσει μπόλικα "θα" από τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Χρήστο Παναγόπουλο και αυτή τη στιγμή φοβούνται "τσουνάμι" από άλλους παίκτες και "κραχ" μιας εταιρείας η οποία δεν μπορεί να αποδεσμεύσει με κόστος ορισμένων δεκάδων χιλιάδων ευρώ τον Μπουμάλ και τον Τελάντερ (επί παραδείγματι) με τους οποίους έχει συμφωνήσει ο "Λύμπε".

Όσο για τις μεταγραφές; Ποιες μεταγραφές; Ας δούμε πρώτα ποιοι θα είναι τη Δευτέρα στο Κορωπί, αν και πότε θα πληρωθούν τα οφειλόμενα οι παίκτες (2 εκατ. ευρώ από Φεβρουάριο - Μάιο) τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός με τον φάκελο της UEFA μέχρι 30 Ιουνίου. Και τα ξαναλέμε. Ο "Λύμπε", πάντως πρόλαβε και έκανε και προεργασία για... "αντι - Μπεργκ"...

* Follow me on Twitter: Seretinio

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ