ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φόβοι για θλάση του Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αποχώρησε από την προπόνηση του Παναθηναϊκού την Δευτέρα, λίγο πριν την ολοκλήρωση της, και τα αποτελέσματα της μαγνητικής θα δείξουν πόσο διάστημα θα μείνει εκτός και αν χάσει όλο το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού καθώς ο αρχηγός του τριφυλλιού Δημήτρης Κουρμπέλης στάθηκε άτυχος και αποχώρησε λίγο πριν την ολοκλήρωση της προπόνησης και εκφράζονται φόβοι για θλάση.

Συγκεκριμένα λίγο πριν το τέλος και στην διάρκεια του οκτάλεπτου διπλού που έγινε στην προπόνηση της Δευτέρας ο Κουρμπέλης έγινε αποδέκτης της μπάλας, πήγε να κάνει μια ντρίπλα και εκεί άπλωσε λίγο περισσότερο το πόδι του και έπαθε θλάση.

Αμέσως το κατάλαβε και αποχώρησε από το πρόγραμμα ενώ θα πάει για μαγνητική τα αποτέλεσμα της οποίας θα γίνουν γνωστά το βράδυ της Δευτέρας ή το αργότερο την Τρίτη το πρωί και τότε θα γίνει ακριβής και ο χρόνος αποθεραπείας του.

Το κακό για τον Κουρμπέλη όμως είναι πως η θλάση είναι ακριβώς στο ίδιο σημείο με την θλάση που είχε υποστεί στο τέλος του φετινού πρωταθλήματος και αυτό σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να μείνει μεγαλύτερο διάστημα εκτός δράσης. Άρα δεν αποκλείεται να χάσει όλο το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Τίλμποργκ που θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 31 Ιουλίου στην Ολλανδία και ακόμα και να μην ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα.

Κάτι που φυσικά θα στερήσει από τον Γιώργο Δώνη ένα σημαντικό κομμάτι στην ομάδα που θέλει να δημιουργήσει ενόψει της νέας σεζόν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΕΜΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ 3-5-2

Από εκεί και πέρα η προπόνηση των πράσινων μετά το αρχικό ζέσταμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και τακτικής σε δυο γκρουπ καθώς και επιθετικής ανάπτυξης αλλά και αμυντικής λειτουργίας με έμφαση και πάλι στο 3-5-2.

Για την Τρίτη έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, ενώ ο Άλτμαν συνέχισε με θεραπεία και το ατομικό του πρόγραμμα ακολούθησε ο Τζανδάρης.

Στα ευχάριστα της προπόνησης της Δευτέρας ήταν οι δυο τούρτες με τις οποίες βρέθηκε στο "Γ. Καλαφάτης" ο Ουσμάν Κουλιμπαλί προκειμένου να κεράσει τους συμπαίκτες του για τα γενέθλια του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ