ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φορτσάρουν για το Φάληρο οι Ζέκα, Λεντέσμα, Σάμπα

Φορτσάρουν για το Φάληρο οι Ζέκα, Λεντέσμα, Σάμπα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Ζέκα και Λεντέσμα θα τεθούν στη διάθεση του Στραματσόνι για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Σάμπα έχει περισσότερες ελπίδες να προλάβει.

Το ιατρικό δελτίο του Αντρέα Στραματσόνι περιλαμβάνει πολλά ονόματα, όμως κανένας δεν πρόκειται να προλάβει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης. Αντίθετα, αρκετοί έχουν ελπίδες να αγωνιστούν εναντίον του Ολυμπιακού και σε αυτό επικεντρώνεται το ιατρικό επιτελείο.

Οι Ζέκα, Λεντέσμα και Σάμπα συμμετείχαν στο ζέσταμα της ομάδας και έπειτα, γυμνάστηκαν ατομικά, αλλά με μεγαλύτερη ένταση σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Ο Πορτογάλος και ο Αργεντινός αναμένονται να τεθούν στη διάθεση του Ιταλού για το ντέρμπι του "Καραϊσκάκης", ενώ ο Κογκολέζος στόπερ έχει περισσότερες ελπίδες να προλάβει.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Νίκλας Χουλτ ενώ ο Πασχάλης Στάικος απουσίασε. Οι Μάρκους Μπεργκ και Ροντρίγκο Μολέντο έκαναν αποφόρτιση, ενώ Λέτο, Κουτρουμπής, Βιγιαφάνιες και Ρέις ακολούθησαν μόνο το πρώτο μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκαναν γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν ασκήσεις τακτικής και έπαιξαν διπλό. Την Τρίτη, προπονήθηκε κανονικά και ο Ευαγγέλου σε αντίθεση με την Δευτέρα ενώ κανονικά βρέθηκαν στην προπόνηση οι Νέοι Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης, Μίγγος, Αγγελόπουλος και Μαυρομάτης, με τον τελευταίο όμως να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League καθώς δεν είναι στην λίστα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ