ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φόρεσε τα πράσινα και πάλι ο Κλωναρίδης

Φόρεσε τα πράσινα και πάλι ο Κλωναρίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Βίκτωρ Κλωναρίδης και Ουσμάν Κουλιμπαλί ήταν τα δυο νέα πρόσωπα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Δευτέρα το πρωί. Έβγαλε όλο το πρόγραμμα ο "Κλώνα" που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.

Ακόμα η οριστικοποίηση της επιστροφής του Βίκτωρα Κλωναρίδη στον Παναθηναϊκό μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί και επίσημα, κάτι που αναμένεται από ώρα σε ώρα, αλλά ο 25χρονος ποδοσφαιριστής την Δευτέρα το πρωί βρέθηκε στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και μετείχε κανονικά στην προπόνηση των πράσινων. Κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr από το βράδυ της Κυριακής.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν αυτός που καλωσόρισε πρώτος τον Έλληνα επιθετικό και ανέλαβε τις συστάσεις με όσους δεν τον ξέρουν λέγοντας απλά: "Καλωσορίζουμε ξανά τον Βίκτωρα στην ομάδα".

Εν συνεχεία ο Κλωναρίδης πήρε μέρος σε όλη την προπόνηση βγάζοντας την χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα και παίρνοντας μέρος σε όλες τις ασκήσεις των πράσινων.

ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Ο ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ

Στην προπόνηση του τριφυλλιού έδωσε το παρών και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί. Μόνο που σε αντίθεση με τον Κλωναρίδη αυτός μετά το αρχικό ζέσταμα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και σιγά-σιγά θα μπει και πάλι σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων καθώς μην ξεχνάμε ότι προέρχεται από τρία συνεχόμενα 90λεπτα σε λίγες μέρες. Μόνοι τους γυμνάστηκαν και οι Λέτο, Κουρμπέλης ενώ ο Μπουμάλ ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης σε μια προπόνηση που έγινε σε δυο γκρουπ.

Εν τω μεταξύ την Δευτέρα οι πράσινοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Κισσαμικό στα Χανιά και φυσικά το 3-0 του πρώτου αγώνα δίνει την ευκαιρία στον Μαρίνο Ουζουνίδη να δώσει ανάσες σε κάποιους βασικούς ποδοσφαιριστές του και φυσικά να δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν με την πρώτη ομάδα.

Για αυτό πλην των Ευαγγέλου, Χατζηγιοβάνη, Μίγγου στην προπόνηση της Δευτέρας πήραν μέρος και οι Πίσπας, Μπουζούκης που δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν την αποστολή των πράσινων στα Χανιά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου από την προπόνηση του τριφυλλιού ανέφερε:

"Ζέσταμα, παιχνίδι κατοχής της μπάλας, τελειώματα και παιχνίδι σε μικρό χώρο περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης». «Νέο» πρόσωπο στο Κορωπί ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα του Μάλι στο Κόπα Αφρικα και επέστρεψε ξεκινώντας την επανένταξή του με ατομικό πρόγραμμα και τρέξιμο στο γήπεδο.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Κουρμπέλης και Λέτο, ενώ ο Μπουμάλ ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Αποθεραπεία έκαναν όσοι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν τον χθεσινό αγώνα με τον Λεβαδειακό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ