ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φοράει δυο από τις τρεις εμφανίσεις με την Άλκμααρ ο Παναθηναϊκός

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ (EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ (EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης σε φιλική αναμέτρηση την Άλκμααρ φορώντας για πρώτη φορά τη νέα του φανέλα και δεν αποκλείεται οι πράσινοι να παίξουν με δυο διαφορετικές εμφανίσεις.

Μια πρωτότυπη ιδέα έχει μπει στο μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού ενόψει του αποψινού φιλικού με την Άλκμααρ στην Λεωφόρο και μένει να δούμε αν αυτή θα υλοποιηθεί κιόλας.

Η ιδέα αυτή έχει να κάνει με τη νέα φανέλα του τριφυλλιού από τη NIKE. Συγκεκριμένα σκέψη των πράσινων είναι να αγωνιστούν στο πρώτο μέρος με την πράσινη φανέλα και στο δεύτερο με την μαύρη φανέλα.

Να παίξουν δηλαδή με την πρώτη που είναι η κλασική πράσινη αλλά και με την μαύρη που έχει κλέψει όλες τις εντυπώσεις από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Έτσι ώστε να μπορέσουν να προβάλουν από το φιλικό με τους Ολλανδούς και τις δυο εμφανίσεις.

Μένει να δούμε αν θα γίνει πράξη η σκέψη αυτή και αν θα επιτραπεί στον Παναθηναϊκό να αγωνιστεί και με τις δυο από τις τρεις νέες του εμφανίσεις.

ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ

Εντυπωσιακή ήταν και η πορτοκαλί εμφάνιση του γκολκίπερ του Παναθηναϊκού την οποία παρουσίασε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Βέβαια και για τους τερματοφύλακες υπάρχουν δυο ακόμα φανέλες. Η μια έχει χρώμα κίτρινο, όπως αυτή που φόρεσαν στα τρία φιλικά οι τρεις γκολκίπερ ενώ η άλλη είναι μπλε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ