ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι 9 καλύτερες εμφανίσεις του Μάρκους Μπεργκ

Οι 9 καλύτερες εμφανίσεις του Μάρκους Μπεργκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr βρήκε τις εννιά καλύτερες "παραστάσεις" του Μάρκους Μπεργκ με την πράσινη φανέλα και σας ζητάει να ψηφίσετε την καλύτερη. (VIDEOS)

Ο Μάρκους Μπεργκ συμφώνησε την Πέμπτη να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, με αυξημένες αποδοχές, και να παραμείνει στο τριφύλλι έως το καλοκαίρι του 2019. Ήδη ο Σουηδός έχει πετύχει 70 γκολ σε 114 αναμετρήσεις με τους πράσινους και φυσικά με την επέκταση του συμβολαίου του βάζει πλώρη για να εκτοξεύσει και άλλο τα γκολ του και τις συμμετοχές του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Το Sport24.gr θυμήθηκε τις εννιά καλύτερες εμφανίσεις του 30χρονου φορ με το τριφύλλι στο στήθος και σας ζητά να ψηφίσετε ποια είναι η καλύτερη για εσάς.

Η εμφάνιση του στο 0-3 στο "Γ. Καραϊσκάκης" όπου είχε πετύχει το δεύτερο τέρμα των πράσινων; Η παρουσία του στον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ όπου με το χατ τρικ του έδωσε το τρόπαιο στον Παναθηναϊκό; Τα τέσσερα γκολ κόντρα στην Μίντιλαντ ή όταν πέτυχε πέντε τέρματα κόντρα στον Πανθρακικό.

Τα ματς είναι με χρονολογική σειρά:

1. Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-3

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό στις 2 Μαρτίου 2014 για το πρωτάθλημα και το τριφύλλι παίρνει μια σπουδαία και μεγάλη νίκη με τον Μάρκους Μπεργκ να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ του τριφυλλιού και να δίνει και μια ασίστ σε ένα καταπληκτικό βράδυ για τους πράσινους και τον ίδιο.

2. Παναθηναϊκός-Άρης 4-1

Έξι μέρες αργότερα, στις 8 Μαρτίου 2014, και πάλι για το πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη και ο Μάρκους Μπεργκ είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για το τριφύλλι στη νίκη 4-1 επί των "κιτρινόμαυρων". Ο Σουηδός πετυχαίνει το πρώτο του χατ τρικ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και αποθεώνεται από τον κόσμο.

3. Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 3-0

Οι μεγάλοι παίκτες φαίνονται όταν η μπάλα "καίει" και ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ που διεξήχθη στις 16 Απριλίου στην Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός με το υπέρ του 1-0 ισοφαρίζει το σκορ του πρώτου αγώνα και πάει το ματς στην παράταση. Εκεί μίλησε ο Σουηδός άσος ο οποίος πετυχαίνει δυο γκολ στην παράταση, ένα με κεφαλιά και ένα με πέναλτι και κάνει το 3-0.

4. Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 4-1

Αφού οδήγησε τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου ο Μπεργκ φρόντισε να χαρίσει και το τρόπαιο στους πράσινους. Εξαιρετική εμφάνιση και χατ τρικ στον τελικό του ΟΑΚΑ που διεξήχθη στις 26 Απριλίου 2014 με τον Σουηδό φορ να κάνει σμπαράλια την άμυνα του ΠΑΟΚ.

5. Παναθηναϊκός-Μίντιλαντ 4-1

Το πρώτο καρέ του Μάρκους Μπεργκ σημειώθηκε σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ήταν το ματς κόντρα στην Μίντιλαντ για το Europa League που έγινε στις 21 Αυγούστου 2014. Ο Σουηδός φορ΄σκόραρε τρία γκολ σε 23 λεπτά και εν συνεχεία πέτυχε ένα ακόμη λίγα λεπτά πριν τη λήξη του ματς. Μεγάλη βραδιά για τον 30χρονο επιθετικό που έδωσε και την πρόκριση στους πράσινους από το πρώτο κιόλας ματς.

6. Παναθηναϊκός-Εργοτέλης 5-0

Ένα ακόμα χατ τρικ για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού αυτή τη φορά κόντρα στον Εργοτέλη σε ματς πρωταθλήματος της σεζόν 2014-15 και συγκεκριμένα στις 11 Ιανουαρίου 2015. Ο Σουηδός βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα τρεις φορές σε 30 λεπτά με όλα τα γκολ των πράσινων σε εκείνο το ματς να μπαίνουν στο πρώτο ημίχρονο.

7. Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 4-3

Αν βλέπει μια ομάδα και τον πιάνει "τρέλα" τον Μάρκους Μπεργκ, τότε σίγουρα αυτή είναι ο ΠΑΟΚ. Σε ένα γεμάτο παιχνίδι και αρκετά εντυπωσιακό για το πρωτάθλημα του 2014-15 ο Παναθηναϊκός κερδίζει την ομάδα της Θεσσαλονίκης με 4-3 στην αναμέτρηση που διεξήχθη στις 08 Μαρτίου 2015. Τα κατορθώματα του Σουηδού; Τρία γκολ και η ασίστ στο τέταρτο γκολ του Παναθηναϊκού.

8. Παναθηναϊκός-Πανθρακικός 6-1

Το ματς στο οποίο ο Μπεργκ σταμάτησε στα πέντε γκολ και αν ο Αντρέα Στραματσόνι δεν τον είχε κάνει αλλαγή τότε ο Σουηδός θα είχε βάλει το όνομα του σε μια μικρή λίστα με ποδοσφαιριστές που έχουν σκοράρει έξι τέρματα σε ένα ματς. Ήταν στις 17 Απριλίου 2016 με το τριφύλλι να επικρατεί 6-1 της ομάδας της Κομοτηνής και τον Σουηδό να πετυχαίνει πέντε γκολ σε διάστημα 38 λεπτών.

9. Παναθηναϊκός-Μπρόντμπι 3-0

Ο Μάρκους Μπεργκ οδήγησε τον Παναθηναϊκό και στην πρόκριση του φέτος στους ομίλους του Europa League. Στο πρώτο ματς με την Μπρόντμπι στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας φρόντισε να καθαρίσει την αναμέτρηση πετυχαίνοντας δυο γκολ στο 3-0 επί των Δανών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ