ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φινάλε στο πρωτάθλημα με στόχο τη ανασύνταξη

Φινάλε στο πρωτάθλημα με στόχο τη ανασύνταξη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρει τα κίνητρα για να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στα playoffs. Απόψε (19:00), υποδέχεται στη Λεωφόρο την ΑΕΛ.

Η διαχείριση της επόμενης μέρας ίσως αποδειχτεί ακόμα δυσκολότερη για τον Παναθηναϊκό, απ' ότι ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο. Διότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης πρέπει να βρει τον τρόπο να δώσει κίνητρα στους παίκτες του για να αγωνιστούν στα εφτά εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν και να μην εγκαταλείψουν.

Αρχής γενομένης από το σημερινό (30/4) ματς με τη Λάρισα στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League. Έστω και αν ο Ουζουνίδης έχει εξηγήσει ότι για εκείνο προέχει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και θα χρησιμοποιήσει τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις υπό το συγκεκριμένο πρίσμα.

Όπως έχει παραδεχτεί ο 48χρονος προπονητής, οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού νιώθουν “άδειοι”, επειδή θεωρούν ότι έχασαν τον στόχο του Κυπέλλου λόγω της διαιτησίας του Κύζα και όχι από κάποιον ανώτερο αντίπαλο. Πλέον, ο Ουζουνίδης είναι υποχρεωμένος να αντιστρέψει την κατάσταση και ο Παναθηναϊκός επιβάλλεται να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στα play offs.

Ο Ουζουνίδης δεν υπολογίζει σήμερα τους τιμωρημένους Χουλτ, Εμποκού, Λουντ και Μολέντο και τους τραυματίες Ζέκα, Τελάντερ και Κουλιμπαλί. Αντίθετα, εξέτισαν τις ποινές τους οι Λέτο και Βιγιαφάνιες και λογικά, θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Το 4-4-2 θα διατηρηθεί ως σύστημα στον Παναθηναϊκό και στην ενδεκάδα, τερματοφύλακας θα αρχίσει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Μέστο, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Χουχούμης, οι Κουρμπέλης και Μαρινάκης θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ο Βιγιαφάνιες και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος θα καλύψουν τα άκρα της μεσαίας γραμμής και οι Μπεργκ και Μολίνς θα παίξουν στην επίθεση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ