ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φινάλε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, χαιρέτησαν Μυρθιανός, Ζούλης

Φινάλε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, χαιρέτησαν Μυρθιανός, Ζούλης
INTIME SPORTS

Η ακαδημία του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε τις προπονήσεις της για την φετινή σεζόν ενώ δυο ακόμα πράσινοι επαγγελματίες αναμένεται να μην συνεχίσουν τη νέα σεζόν στο τριφύλλι.

Ολοκληρώθηκε η σεζόν για την ακαδημία του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να ρίχνουν την αυλαία στην διάρκεια της Τετάρτης (10/6) με την τελευταία προπόνηση της περιόδου.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν συναντήσεις με κάποια παιδιά από την ομάδα Νέων προκειμένου να ξεκαθαρίσει το μέλλον τους ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αποχωρήσεις.

Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου ότι στην διάρκεια της Τετάρτης δυο νεαροί επαγγελματίες μάζεψαν όλα τα πράγματα τους και χαιρέτησαν τους συμπαίκτες τους δείγμα ότι μάλλον θα αποχωρήσουν από την ομάδα του τριφυλλιού.

Ο λόγος για τους Δημήτρη Μυρθιανό και Άγγελο Ζούλη οι οποίοι αν και έχουν συμβόλαιο ο μεν πρώτος για έναν ακόμα χρόνο και ο δεύτερος για δυο αναμένεται να τα λύσουν και να μείνουν ελεύθεροι καθώς δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν. Εκτός και αν τελευταία στιγμή υπάρξει κάποια αλλαγή πλάνων και παραχωρηθούν δανεικοί χωρίς το συγκεκριμένο σενάριο να συγκεντρώνει όμως πολλές πιθανότητες.

Επαγγελματίας ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει και ποια παιδιά θα υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο ενόψει της νέας σεζόν αλλά και ποιοι θα ακολουθήσουν την προετοιμασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.GR επαγγελματικό συμβόλαιο αναμένεται να υπογράψει ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα βαδίσει στον δρόμο που χάραξαν αρκετοί συμπαίκτες του καθώς έχει πείσει τους ανθρώπους του τριφυλλιού ότι αξίζει μια ευκαιρία.

Τέσσερις στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με την προετοιμασία της πρώτης ομάδας τέσσερις με πέντε πράσινους από την ομάδα των Νέων αναμένεται να την ακολουθήσουν.

Συγκεκριμένα σίγουρα στην Ολλανδία θα ταξιδέψει ο Βασίλης Αγγελόπουλος, οι Πασχάλης Στάικος, Κωνσταντίνος Κότσαρης, αναμένεται να βρίσκονται στην Εθνική Νέων, ενώ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα λάβουν μέρος κάποιοι εκ των Μάριου Τζανουλίνου, Μιχαήλ Πήτερ Νιούμαν, Γιώργου Αγγελόπουλου και Λάζαρου Λάμπρουι.

Ανακατατάξεις και στους προπονητές

Εν τω μεταξύ ανακατατάξεις αναμένεται να υπάρξουν και στους προπονητές της ακαδημίας. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν προσθήκες ή και αποχωρήσεις κάποιων προπονητών αλλά και αλλαγές στα τμήματα που θα προπονούν του χρόνου οι προπονητές των πράσινων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ