ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Σπάρτη στις 22/3

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Σπάρτη σε φιλικό παιχνίδι στις 22 Μαρτίου, προκειμένου να αντισταθμίσει τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις επόμενες εβδομάδες.

Η διακοπή του πρωταθλήματος επηρεάζει τον αγωνιστικό σχεδιασμό του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος αναγκάζεται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του. Προκειμένου ο Παναθηναϊκός να έχει δραστηριότητα, θα αντιμετωπίσει τη Σπάρτη σε φιλικό παιχνίδι, την Πέμπτη 22 Μαρτίου στις 16:00 στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Το ματς θα έχει προπονητικό χαρακτήρα και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Στο μεταξυ, ο Γκιγέρμο Μολίνς δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης (14/3). Η απουσία του δεν σχετίζεται με το σύνδρομο των κοιλιακών - προσαγωγών, αλλά με ίωση που τον έχει προσβάλει και ο Σουηδός έμεινε κλινήρης στο σπίτι του, με εντολή του γιατρού.

Ο Άλτμαν υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ οι Ινσούα, Κουρμπέλης, Μυστακίδης και Μπουζούκης γυμνάστηκαν ατομικά. Η προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις ισορροπιας και ταχυδυναμης, πιεστικό παιγνίδι σε μικρό χώρο. Η αυριανή προπόνηση θα αρχίσει στις 17:00.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ