ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φιλικό στις Οινούσσες για τους Παλαίμαχους του Παναθηναϊκού

Φιλικό στις Οινούσσες για τους Παλαίμαχους του Παναθηναϊκού

Ο Αθλητικός Όμιλος Πανοινούσσιου στα πλαίσια του εορτασμού των τριάντα (30) ετών από την ίδρυσή του, συνδιοργανώνει με την Περιφερειακή Ενότητα Χίου, μεγάλο φιλικό αγώνα/γιορτή με την ομάδα ποδοσφαίρου των Παλαιμάχων του Παναθηναϊκού.

Το φιλικό έχει προγραμματιστεί για την 13 η Αυγούστου, στις 9:00 το βράδυ στο Στάδιο των Οινουσσών. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου/ Περιφερειακή Ενότητα Χίου, ενώ μέρος των εσόδων θα δοθεί για φιλανθρωπικό σκοπό στην Κιβωτό του Κόσμου.

Η παρουσία στο νησί των Οινουσσών μεγάλων μορφών του αθλήματος του ποδοσφαίρου που έχουν τιμήσει με την παρουσία τους, όχι μόνο τον Παναθηναϊκό αλλά και την Εθνική μας Ομάδα, είναι το μεγάλο αθλητικό γεγονός σε όλο το Βόρειο Αιγαίο για το φετινό καλοκαίρι.

Προς τούτο καλούμε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου να δώσουν το παρών στη εκδήλωση αυτή, να δουν από κοντά και να χειροκροτήσουν ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει ιστορία στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, αθλητές με τους οποίους μεγάλωσαν γενιές φιλάθλων και όσων αγαπούν το άθλημα αυτό.

Για την μεταφορά των φιλάθλων από την Χίο θα πραγματοποιηθεί εκδρομή από το Ταξιδιωτικό Πρακτορείο Sunrise Tours (Κανάρη 28, Χίος – τηλ. κρατήσεων 2271041390).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ