ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φιλικό με Παναχαϊκή θα δώσει ο Παναθηναϊκός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε φιλικό με την Παναχαϊκή το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 23/3 στην Πάτρα και θα δώσει την ευκαιρία στον Μαρίνο Ουζουνίδη να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ έως τώρα.

Η διακοπή του πρωταθλήματος για τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος το Σάββατο με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες έδωσε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να κλείσει φιλικό παιχνίδι με την Παναχαϊκή.

Ένα ματς κόντρα στην ομάδα τις τύχες της οποίας έχει ο Κώστας Κατσουράνης και το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 23 Ματρίου στην Πάτρα με ώρα έναρξης στις 7.00μ.μ.

Μάλιστα η ομάδα της Παναχαϊκής θα τιμήσει στο εν λόγω φιλικό παιχνίδι τον Δημήτρη Σαραβάκο για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Φιλικό με Παναχαϊκή θα δώσει ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ουζουνίδης δεν θα έχει στην διάθεση του αρκετούς διεθνείς ποδοσφαιριστές καθώς θα λείπουν οι Μπεργκ, Χουλτ, Λουντ, Εμποκού, Βλαχοδήμος Ο., Ζέκα, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μίγγος, Ευαγγέλου αλλά και ο Βαλμάς από την Κ20.

Θα έχει όμως την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που έως τώρα δεν έχουν παίξει τόσο πολύ όπως οι Τελάντερ, Ρέις, Π. Βλαχοδήμος, Ρινάλντι και να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ