ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φιλική τεσσάρα των Νέων του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ

Φιλική τεσσάρα των Νέων του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ

Η Κ20 του Παναθηναϊκού επικράτησε με 4-0 της αντίστοιχης ομάδας της ΑΕΚ σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη την Πέμπτη το απόγευμα στα Σπάτα.

Παράλληλα με την προετοιμασία της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού ενόψει του πρωταθλήματος της Super League συνεχίζεται και η αντίστοιχη των Νέων του τριφυλλιού.

Οι πράσινοι την Πέμπτη, μια μέρα μετά το φιλικό με την πρώτη ομάδα, αντιμετώπισαν την ΑΕΚ στα Σπάτα και αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο επικράτησαν με 4-0.

Το σκορ για τον Παναθηναϊκό άνοιξε στο 32’ ο Πίσπας ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον γκολκίπερ της ΑΕΚ και δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει εύστοχα. Δέκα λεπτά αργότερα οι Πίσπας, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης συνδυάστηκαν πολύ καλά με τον τελευταίο να πιάνει ένα κεραυνό να κάνει το 2-0.

Το τριφύλλι συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και στο δεύτερο μέρος και μόλις δυο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός έκανε 3-0 τα τέρματα του με τον Μπουζούκη να πιάνει ένα κεραυνό από τα 30 μέτρα και να στέλνει την μπάλα στο γάμα της εστίας της ΑΕΚ.

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 85' μετά από ενέργεια του Παπανικολάου από τα αριστερά με τον επιθετικό των πράσινων να πατάει περιοχή και με όμορφο σουτ να διαμορφώνει το 4-0.

Η ομάδα του Στέλιου Μανωλά προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο να κάνει και αυτή κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να πετύχει ούτε το γκολ της τιμής.

Να σημειώσουμε ότι οι δυο ομάδες είχαν κάποιες απουσίες με παίκτες στην Εθνική Νέων καθώς από το τριφύλλι απουσίαζαν οι Βαλμάς, Ευαγγέλου, Μίγγος, και από την ΑΕΚ οΤάμπας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χαλκίδης, Ξηρός, Μαυρομάτης, Ανδρέου, Τριανταφυλλόπουλος, Θεοχάρης, Κουντουριώτης, Αγγελόπουλος, Πίσπας, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης.

Στο 46' μπήκαν οι: Παπανικολάου, Σερβιλάκης, Αποστολάκης. Ένα τέταρτο αργότερα πέρασαν στο παιχνίδι οι Δημήτρουλας, Ζερβόπουλος και μετά το 75' μπήκαν και οι Ντόκο, Ξεπαπαδάκης, Μανιδάκης, Ξενόπουλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ