ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φιλική νίκη με σκόρερ τον Τριανταφυλλόπουλο για τον Παναθηναϊκό

Φιλική νίκη με σκόρερ τον Τριανταφυλλόπουλο για τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Άρη Λεμεσού σε φιλικό που διεξήχθη στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας με τον Γιάννη Αναστασίου να δίνει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν παίξει πολύ έως τώρα. Αγωνίστηκε 90 λεπτά ο Στιλ αλλά και οι Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης, Λαγός, Καλτσάς.

Την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που έως τώρα δεν είχαν παίξει πολύ και δεν αγωνίστηκαν και στο ματς με την Μπριζ είχε ο Γιάννης Αναστασίου το Σάββατο το βράδυ στην φιλική αναμέτρηση με τον Άρη Λεμεσού. Επίσης ο 42χρονος προπονητής ήθελε κάποιοι εκ των ποδοσφαιριστών του να βρουν τον ρυθμό τους ενόψει των αγώνων που έρχονται. Και τέλος μπόρεσε να δώσει χρόνο συμμετοχής στους Νάνο και Κλωναρίδη οι οποίοι λόγω τραυματισμών είχαν χάσει τα προηγούμενα φιλικά ματς των πράσινων.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Τριανταφυλλόπουλο στο 40' με κεφαλιά μετά από φάουλ του Καλτσά από τα αριστερά. Ενώ στα αξιοσημείωτα είναι πως πέντε παίκτες έπαιξαν σε όλη την αναμέτρηση. Ο λόγος για τους Στιλ, Δώνη, "Τριάντα", Καλτσά και Λαγό. Δεν αγωνίστηκαν καθόλου αν και βρίσκονταν στην διάθεση του Αναστασίου ο Γιαννακόπουλος (έκανε προπόνηση το πρωί του Σαββάτου) και ο Μέντες.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Στιλ, Μπούρμπος (65' Σπυρόπουλος), Χουχούμης (65' Νάνο), Τριανταφυλλόπουλος, Σάντσεθ (46' Μαρινάκης), Δώνης, Λαγός, Ατζαγκουν (65' Αγγελόπουλος Β.'), Λουντ (65' Ντίνας), Πέτριτς (65' Κλωναρίδης), Καλτσάς.

Η σύνθεση του Άρη Λεμεσού: Λοϊζου, Κύπρου, Θεοφίλου, Μποργκ, Ευσταθίου, Γκερέιρο, Παχίτης, Μπανγκουρά, Αμίρ, Μαραγκουδάκης, Πούλπο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ