ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φιλική ήττα για τον Παναθηναϊκό, 0-2 από την Άλκμααρ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΛΚΜΑΑΡ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΛΚΜΑΑΡ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ανέτοιμος Παναθηναϊκός του "κουτσουρεμένου" ρόστερ, υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της πιο ποιοτικής Άλκμααρ και άρχισε με ήττα 2-0 τα φιλικά του στην Ολλανδία...

Καλύτερος του αναμενομένου παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας του, αλλά υποτάχθηκε στην πιο έτοιμη και ανώτερη ποιοτικά Άλκμααρ, ηττώμενος με 2-0. Η τριταθλήτρια Ολλανδίας κράτησε το βασικό σχήμα της για μεγάλο χρονικό διάστημα και πιέσε πολύ για ένα τρίτο γκολ, όμως το Τριφύλλι αντιστάθηκε και προς το τέλος, παρέταξε μία ενδεκάδα που παρέπεμπε στην Κ20...

Η Αλκμάαρ πέτυχε τα δύο τέρματα της στο πρώτο ημίχρονο... Ο Μποαντού άνοιξε το σκορ στο 17' μετά από πάσα του Ιντρίσι, ενώ ο Φράιντεϊ πέτυχε το 2-0 στο 44' με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σαβαστάνο.

Σκόρερ: 17' Μποαντού, 44' Φράιντεϊ

Άλκμααρ: Μπιζότ, Σβένσον, Φλάαρ, Χατζηδιάκος, Ούβεγιαν (34' Σεβαστάνο), Μίντσιο, Σέουντγιενς (73' Βαν Ριν), Τιλ , Ιντρίσι, Μποαντού, Φραϊντέι (64' Μπελ Χασάμι).

Παναθηναϊκός: Διούδης (46' Κότσαρης), Κολοβέτσιος (80' Κουντουριώτης), Γιόχανσον (63' Θεοχάρης), Οικονόμου (76' Οικονομόπουλος), Κουλιμπαλί (70' Αποστολάκης), Ινσούα (46' Μαυρομάτης), Δώνης (46' Τζανδάρης), Κάτσε (46' Στάικος), Μουνιέ (57' Χαντζάρας), Χατζηγιοβάνης (57' Μπουζούκης), Ρεγκάκος (63' Πίσπας).

Θυμηθείτε την εξέλιξη του ματς και το Live blog.

Ο Δώνης παρέταξε τον Παναθηναϊκό με σύστημα 3-4-2-1, με τον Διούδη στην εστία, τους Κολοβέτσιο, Γιόχανσον και Οικονόμου στην τριάδα των στόπερ, τους Κουλιμπαλί και Ινσούα σε ρόλους μπακ-χαφ, τους Δώνη και Κάτσε στη μεσαία γραμμή, τους Μουνιέ και Χατζηγιοβάνη ως μεσοεπιθετικούς και τον Ρεγκάκο στην επίθεση.

Όπως ήταν φυσιολογικό, η πιο έτοιμη Άλκμααρ είχε περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας και πίεσε, πετυχαίνοντας δύο γκολ. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να βγει στην κόντρα, αλλά ανεπιτυχώς στις περισσότερες περιπτώσεις. Κατά κύριο λόγο, οι παίκτες του Δώνη απείλησαν με μακρινά σουτ και δεν έβγαλαν οργανωμένες επιθέσεις.

Από το 75' και μέχρι το τέλος, ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε αποκλειστικά με ποδοσφαιριστές από την ακαδημία, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του ματς. Επιπροσθέτως, η Άλκμααρ έκανε μόνο τρεις αλλαγές στο φιλικό, αφού ο προπονητής της δοκιμάζει το βασικό σχήμα για την Eredivisie.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ