ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φιγκερόα: "O Παναθηναϊκός έχει ποιότητα ως ομάδα"

Φιγκερόα: "O Παναθηναϊκός έχει ποιότητα ως ομάδα"
INTIME SPORTS

Θετικές είναι οι πρώτες εντυπώσεις του Λουτσιάνο Φιγκερόα από τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, παρακολούθησε δια ζώσης τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη και έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα είδε παρά την ήττα των "πρασίνων".

Στις δηλώσεις του κατά την υπογραφή του συμβολαίου του αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ματς και την εντύπωση που του έκανε ο Σισοκό.

Επίσης, αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη του προέδρου του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπο του που θέλει να ξεπληρώσει στο γήπεδο.

" Έχουμε ομάδα με ποιότητα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχουμε τόσο χαμηλή θέση στη βαθμολογία. Έχουμε καλούς παίκτες και μπορούμε να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο. Στον αγώνα με την Ξάνθη είχαμε ορισμένα προβλήματα στην δημιουργία, αλλά ήμασταν άτυχοι, γιατί στο πρώτο ημίχρονο που παίξαμε καλά δεν κάναμε γκολ τις πολύ καλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε", έλεγε ο Φιγκερόα και συμπλήρωνε την άποψη του για τον Σισοκό: " Μου άρεσε πολύ σαν παίκτης. Έχει το στυλ που ξεχωρίζω. Έχει τρομερή ντρίμπλα, καλές μεταβιβάσεις και γενικά είναι θεαματικός παίκτης. Όταν παίξουμε μαζί, είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε πολύ ωραία πράγματα στο γήπεδο...".

Όσον αφορά το γενικότερο κλίμα στον Παναθηναϊκό ο Φιγκερόα, τόνισε: " Η ομάδα έχει οικογενειακό κλίμα και όλοι με έχουν βοηθήσει πολύ στο ξεκίνημα. Αυτό που με ευχαριστεί περισσότερο ήταν η "ζεστή" υποδοχή του προέδρου και η επισήμανση του πως με υπολογίζουν όλοι και για τη νέα περίοδο. Με τιμάει αυτή η εμπιστοσύνη που μου έδειξε και θέλω να του την ξεπληρώσω στο γήπεδο...".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ