ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φεύγουν οι Σάμπα και Ιβανόφ

Φεύγουν οι Σάμπα και Ιβανόφ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κρίστοφερ Σάμπα έχει επαφές με τη διοίκηση για να λύσει το συμβόλαιο του, ενώ ο Ιβάν Ιβάνοφ έχει συζητήσεις με τη ρώσικη Άρσεναλ Τούκα και τις ΤΣΣΚΑ και Λέφσκι Σόφιας.

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο δεν είναι ο μοναδικός ο οποίος πρόκειται να αποδεσμευτεί από τον Παναθηναϊκό στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Το ίδιο πρόκειται να συμβεί με τον Κρίστοφερ Σάμπα και πιθανώς με τον Ιβάν Ιβανόφ.

Ο Σάμπα αναμένεται να μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ την Παρασκευή (20/1), προκειμένου να έχει συζητήσεις με τους διοικούντες. Ο Κογκολέζος δεν έχει επίσημη πρόταση από αγγλική ομάδα, παρά τα δημοσιεύματα, ωστόσο δεν θέλει να μείνει στην Αθήνα από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Πάντως, έχει τηρήσει άψογη στάση μέχρι τώρα και εκτιμάται πως ανάλογη διάθεση θα έχει στις συνομιλίες για τη λύση του συμβολαίου του. Το πιθανότερο είναι πως θα λάβει μία μικρή αποζημίωση και θα μείνει ελεύθερος.

Ρωσία ή Βουλγαρία για τον Ιβανόφ

Ο Ιβανόφ έχει δεχτεί κρούση από τη ρωσική Άρσεναλ Τούλα, η οποία του προσφέρει αποδοχές ανάλογες με του Παναθηναϊκού. Ο Βούλγαρος διάκειται θετικά στην προοπτική της Ρωσίας και διαπραγματεύεται για να καταλήξει σε συμφωνία. Μόλις συμφωνήσει με τη διοίκηση της Άρσεναλ Τούλα, θα υπογράψει τη λύση του συμβολαίου του και θα αναχωρήσει άμεσα για τον επόμενο προορισμό του.

Στο αρνητικό σενάριο που ο Ιβανόφ δεν τα βρει με τη ρωσική ομάδα, υπάρχει και η πιθανή επιστροφή στην πατρίδα του. Η ΤΣΣΚΑ και η Λέφσκι Σόφιας τον έχουν προσεγγίσει και τον θέλουν, αλλά οι προσφορές τους είναι σημαντικά μικρότερες. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να καταβάλλει μεγαλύτερη αποζημίωση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ