ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Φεύγει ως ελεύθερος ο Κουλιμπαλί"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Κουλιμπαλί EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με γαλλική ιστοσελίδα, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για να πάρει μεταγραφή χωρίς να φέρει πρόταση με χρήματα.

Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ στο "Σπύρος Λούης", ο Ουσμάν Κουλιμπαλί κουράστηκε από την ασυνέπεια της διοίκησης και ζήτησε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην αγωνιστεί ξανά έως το τέλος του πρωταθλήματος. Το αίτημα του Αφρικανού έγινε δεκτό από τον προπονητή, αφού έτσι και αλλιώς δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλου είδους διαχείριση.

Όμως, σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα "Footmercato", o Ουσμάν Κουλιμπαλί έχει προχωρήσει ακόμα περισσότερο... Ο 28χρονος δεξιός μπακ φέρεται να έχει πάρει την άδεια από τους διοικούντες για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του χωρίς το ανάλογο αντίτιμο.

Με βάση το δημοσίευμα, ο Κουλιμπαλί έχει περιθώριο έως τις 20 Ιουλίου για να συμφωνήσει με άλλη ομάδα και θα λύσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, για να πάει ως ελεύθερος. Το ρεπορτάζ δεν αναφέρει τα ανταλλάγματα που θα κερδίσει το Τριφύλλι σε μία τέτοια περίπτωση.

Βέβαια, για του λόγου το αληθές, ο Κουλιμπαλί έχει το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να προσφύγει στην ΕΠΟ και να πετύχει την αποδέσμευση του. Επομένως, η αναφορά του γαλλικού ΜΜΕ δεν απέχει από την πραγματικότητα και ίσως να ισχύει...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ