ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φεύγει παίκτης, έρχεται παίκτης η λογική του Στραματσόνι

Φεύγει παίκτης, έρχεται παίκτης η λογική του Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι για κάθε παίκτη που θα αποχωρήσει, Κλωναρίδη, Αμπέντ, έχει εισηγηθεί αντίστοιχα την απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα καλύψουν τα κενά τους.

Τις τελευταίες μέρες και παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά ψάχνει μόνο για ένα στόπερ, ίσως και έναν γκολκίπερ για να κλείσει το ρόστερ του υπάρχουν ένα σωρό δημοσιεύματα για ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τους πράσινους όπως οι Εμποκού, Ιλίτσεβιτς, Σιώπης και φυσικά ο Κονέ που παραμένει στο πράσινο "κάδρο". Παίκτες που σε πρώτη φάση δεν αγωνίζονται σε θέσεις όπου το τριφύλλι ψάχνει για μεταγραφή.

Αυτό που έχει διαμηνύσει όμως ο Αντρέα Στραματσόνι στην διοίκηση των πράσινων είναι πως για κάθε παίκτη τον οποίο υπολογίζει ο ίδιος, έστω και όχι ως πρώτη επιλογή, θέλει να αντικατασταθεί από έναν ποδοσφαιριστή που θα μπει στο rotation του τριφυλλιού και έτσι δεν θα αποδυναμωθεί το ρόστερ.

Σε περίπτωση δηλαδή που ο Κλωναρίδης όπως όλα δείχνουν αποχωρήσει, με πιθανότερο προορισμό την Λόκερεν, τότε ο Ιταλός θέλει να αποκτηθεί άλλος ποδοσφαιριστής. Για αυτό και βγήκαν στην επιφάνεια το θέμα του Εμποκού που παίζει ακριβώς στην ίδια θέση. Το ίδιο θέλει ο Στραματσόνι και σε περίπτωση που αποχωρήσει τελικά ο Αμπέντ ο οποίος μπορεί στα πρώτα παιχνίδια να μην έχει πάρει χρόνο συμμετοχής αλλά μέσα στην διάρκεια της σεζόν θα μπορούσε να βοηθήσει στο πράσινο rotation.

Άλλωστε οι παίκτες που δεν υπολογίζονται στον Παναθηναϊκό προπονούνται μόνοι τους Ταυλαρίδης, Βέμερ και η μοναδική περίπτωση παραχώρησης ποδοσφαιριστή που μπορεί να μην ισχύσει η επιθυμία του Στραματσόνι είναι η παραχώρηση του Χουχούμη καθώς ήδη υπάρχουν δυο αριστερά μπακ οι Χουλτ και Νάνο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ