ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φεύγει ο Ιμπάρμπο, έρχονται παίκτες

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός εντείνει τις ενέργειες του στο μεταγραφικό παζάρι για επιθετικό και επιτελικό χαφ. Ποια η σύνδεση με την αποχώρηση του Ιμπάρμπο. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Είναι προφανές πως ο Παναθηναϊκός κατήγγειλε στη FIFA τη σύμβαση με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, έχοντας διπλό στόχο… Αφενός να εξασφαλιστεί νομικά έναντι του Κολομβιανού επιθετικού και αφετέρου, να τον πιέσει προκειμένου να συναινέσει στην αποχώρηση του.

Φαίνεται πως ο Ιμπάρμπο αντιλήφθηκε ότι κινδυνεύει σοβαρά να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για το επόμενο εξάμηνο και χωρίς να λάβει τα χρήματα που έχει συμφωνήσει. Διότι θεωρείται δεδομένο πως με την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του, ο Παναθηναϊκός θα δικαιωθεί και θα του επιβάλλει αυστηρή πειθαρχική ποινή.

Έρχεται ο τεχνικός διευθυντής της Αντάλια

Παράλληλα, όμως, με την προσπάθεια του Ιμπάρμπο να διευθετήσει την υπόθεση του, στην Τουρκία επιμένουν ότι η Αντάλιασπορ έχει καταθέσει ανεπίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή. Επιπλέον, διαπραγματεύεται με την Κάλιαρι για τον εξάμηνο δανεισμό με ρήτρα εξαγοράς, τον προσεχή Ιούνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από Τούρκους ρεπόρτερ, δεν αποκλείεται ο τεχνικός διευθυντής της Αντάλιασπορ, Ριζά Καλιμπά, να ταξιδέψει άμεσα στην Αθήνα, για να συμβάλλει στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Εξυπακούεται πως στον Παναθηναϊκό θα ήθελαν την ευτυχή κατάληξη. Προτίθενται να διευκολύνουν τον Ιμπάρμπο να συμφωνήσει για τον επόμενο προορισμό του, αρκεί και εκείνος να δείξει διάθεση συνεργασίας, που δεν είχε μέχρι στιγμής. Άλλωστε, μία διένεξη στο δικαστήριο δεν ωφελεί ούτε τον ποδοσφαιριστή, ούτε την ομάδα.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Κλείνει φορ, παίρνει Μασούντ

Μεταγραφικά, ο Νίκος Λυμπερόπουλος ενεργεί σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη αφορά την απόκτηση ενός επιθετικού. Ο τεχνικός διευθυντής έχει καταλήξει στον στόχο, σε συνεννόηση με τον Ουζουνίδη και διαπραγματεύεται τη συμφωνία μαζί του, προκειμένου να τον φέρει στην Αθήνα για τις υπογραφές.

Η δεύτερη σχετίζεται με την αποδέσμευση του Βίκτορ Ιμπάρμπο και την απελευθέρωση μιας θέσης μη κοινοτικού. Μόλις συμβεί αυτό, ο Παναθηναϊκός θα αγοράσει τα δικαιώματα του Σοτζέι Μασούντ, αφού ο Ουζουνίδης τον έχει υποδείξει ως τον κατάλληλο επιτελικό χαφ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο συμβόλαιο του Ιρανού με τον Πανιώνιο, υφίσταται ρήτρα εξαγοράς 200.000 ευρώ και κατά συνέπεια, ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται να εμπλακεί σε διαπραγματεύσεις. Φυσικά, ο Μασούντ έχει ενθουσιαστεί με την προοπτική του Τριφυλλιού και ευελπιστεί να κλείσει σύντομα η μεταγραφή.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με τον Μπεργκ να δίνει απαντήσεις, 2-1 ο Παναθηναϊκός τον Πλατανιά
Ουζουνίδης: "Πλησιάζουμε σε κάποιους ποδοσφαιριστές"
Μπεργκ: "Τα παιδιά που δεν είχαν συμμετοχές πάνε πολύ καλά"
Η Αντάλιασπορ για τον Ιμπάρμπο
Η προσήλωση "νίκησε" την κούραση
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ