ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φεύγει για το Ισραήλ ο Άλτμαν

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΑΛΤΜΑΝ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΑΛΤΜΑΝ ICON

Ο Όμρι Άλτμαν θα αναχωρήσει για το Ισραήλ, όπου θα χειρουργηθεί για την αποκατάση της ρήξης χιαστών. Από γαστρεντερίτιδα ταλαιπωρείται ο Αυλωνίτης.

Για το Τελ Αβίβ θα αναχωρήσει ο Όμρι Άλτμαν, ο οποίος την Τρίτη (20/3) θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της ρήξης χιαστών στο δεξί πόδι. Ο Ισραηλινός επιθετικός έκανε τις αναγκαίες συνεννοήσεις με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού και θα τους ενημερώσει μετά το χειρουργείο.

Ο Άλτμαν θα εισαχθεί στο νοσοκομείο τη Δευτέρα (19/3) για τις προπαρασκευαστικές εξετάσεις και θα διανυκτερεύσει. Μετά την επέμβαση, τις πρώτες μέρες θα μείνει στο Ισραήλ για την αρχή της αποθεραπείας του και έπειτα θα επιστρέψει στην Αθήνα, για να συνεχίσει το πρόγραμμα του στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Στο μεταξύ, ο Τάσος Αυλωνίτης ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και αυτή είναι η αιτία που δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής. Ο 27χρονος αμυντικός θα μείνει κλινήρης στο σπίτι του και αναμένεται να παραστεί στην προπόνηση της Δευτέρας (19/3), ώστε να εξεταστεί εκ νέου από το ιατρικό επιτελείο.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν ρεπό το Σαββατοκύριακο (17-18/3) και θα προπονηθούν ξανά τη Δευτέρα. Άλλωστε και το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα, λόγω των Εθνικών ομάδων.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ