ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φετφατζίδης, η πρώτη επιλογή

Φετφατζίδης, η πρώτη επιλογή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν ικανό μεσοεπιθετικό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο διακαής πόθος. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Οι προτεραιότητες του Μαρίνου Ουζουνίδη για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι η απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού με επιτελικές ικανότητες και ενός αμυντικού χαφ, με προσήλωση στον ανασταλτικό τομέα. Υπό προϋποθέσεις, θα τον απασχολήσουν και άλλες θέσεις, όπως του φορ περιοχής και του εξτρέμ.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Sport24.gr, έχει τεθεί ως πρώτη επιλογή για το "δεκάρι" μία δύσκολη και περίπλοκη περίπτωση: ο Γιάννης Φετφατζίδης!

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έχει τα προσόντα που αναζητά ο Ουζουνίδης: είναι τεχνίτης, ικανός στο ένας με έναν, με καλές πάσες και εκτελέσεις στατικών φάσεων και χειρίζεται επιδέξια τη μπάλα. Δεν είναι ο κλασικός επιτελικός χαφ, αλλά μπορεί να δώσει λύσεις σε κλειστές και πολυπρόσωπες άμυνες και να πετύχει γκολ.

Επιπροσθέτως, δεν είναι μυστικό ότι ο Φετφατζίδης απολαμβάνει της εκτίμησης του Γιάννη Αλαφουζου, αφού θα τονώσει το ελληνικό στοιχείο και έχει τα κίνητρα για να διακριθεί με τον Παναθηναϊκό.

Σαφώς, δεν πρόκειται για μία εύκολη υπόθεση. Η Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας απέκτησε τον Φετφατζίδη τον Ιούλιο του 2015 έναντι 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, με συμβόλαιο που διαρκεί έως τον Ιούνιο του 2018 και με υψηλές αποδοχές, που αγγίζουν το 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

Ο Φετφατζίδης θα μπορούσε να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού και να προβλεφθεί ρήτρα εξαγοράς για τον Ιούνιο. Αρκεί, φυσικά, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να επιθυμεί να επιστρέψει στην Αθήνα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Διαβάστε, ακόμα:

Νίκη η Μπαρτσελόνα, ασίστ ο Φετφατζίδης
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ