ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φέρνει τον Λεντέσμα ο Παναθηναϊκός στο Τεχελεν για συζητήσεις!

Roma 30-09-2012 Stadio Olimpico Campionato Italiano 2012/2013
Lazio-Siena: nella foto:esultanza Ledesma
Foto Di Stasi-Gmt
Roma 30-09-2012 Stadio Olimpico Campionato Italiano 2012/2013 Lazio-Siena: nella foto:esultanza Ledesma Foto Di Stasi-Gmt AGENZIA GMT

Ο Κριστιάν Λεντέσμα θα μεταβεί στο Τέχελεν για να συζητήσει από κοντά με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού χωρίς ωστόσο να έχει επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το ρεπορτάζ που ανέβασε το tuttomercato την Κυριακή 3/7 περί επικείμενης άφιξης του Κρίστιαν Λεντέσμα στο Τέχελεν για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ( που επιβεβαίωνε τις αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης το 24ο Ευαγγέλιου του Sport24.gr), έχει πέρα για πέρα αληθινή βάση!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Αργεντινός μεσοαμυντικός (κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου) αναμένεται ως το μεσημέρι της Δευτέρας (4/7) στο Τέχελεν για να μιλήσει εκ του σύνεγγυς με τον Αντρέα Στραματσόνι και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα την προοπτική συνεργασίας τους στο «τριφύλλι». Ο 33χρονος Λεντέσμα, με θητεία 9 ετών στη Λάτσιο της οποίας διετέλεσε αρχηγός επιλέγοντας να αγωνιστεί στην εθνική Ιταλίας, είναι ένας απ’ τους παίκτες που είχε ξεχωρίσει ο Ιταλός τεχνικός, μαζί με τον νέο διευθυντή ποδοσφαίρου των «πράσινων» για τη θέση του αμυντικού χαφ, γνωρίζοντας πως είναι «ανενεργός» απ’ τον Ιανουάριο, όταν και αποδεσμεύτηκε απ’ τη Σάντος.

Παρά το γεγονός όμως ότι είναι καιρό χωρίς ομάδα, το κασέ του παραμένει σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα (περίπου 1,2 εκατ. ευρώ) ποσό, αν μη τι άλλο, «απαγορευτικό» για τον «πράσινο» προϋπολογισμό. Ο Στραματσόνι ωστόσο, θα ήθελε να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να συνεργαστούν και γι’ αυτό το λόγο, κάλεσε τον Λεντέσμα να πάει στην Ολλανδία, για να μιλήσουν από κοντά και αν δουν αν και με ποιον τρόπο, μπορούν να «γεφυρώσουν» αυτή τη διαφορά στο οικονομικό. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να συνδυάσει την παρουσία του εκεί κάνοντας και ορισμένες προπονήσεις.

Βέβαια, θα του αναλύσουν και το «πράσινο» πρότζεκτ, θα μιλήσουν για τον ηγετικό ρόλο που θα έχει στην ομάδα, αν έρθει να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και γενικά να κάνουν μια συνολική κουβέντα, προκειμένου να τον «ψήσει» να πει το «ναι» στο «τριφύλλι». Σημαντικό ρόλο σ’ όλη αυτή τη διαδικασία έχει παίξει και ο άμεσος συνεργάτης του «Στράμα», Ρομπέρτο Μούτσι, ο οποίος γνωρίζει προσωπικά κι έχει πολύ φιλική σχέση με τον Λεντέσμα κι έχουν μιλήσει αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να του αναλύσει την ομάδα και το τι πάει να «χτίσει» την εφετινή σεζόν.

Σαφώς και δεν είναι… εύκολη υπόθεση όλο αυτό, αφού όπως επισημάναμε και πιο πάνω, η απόσταση στο οικονομικό είναι πολύ, πολύ μεγάλη με βάσει τις απολαβές που έχει ο Λεντέσμα. Απ’ την άλλη όμως και μόνο το γεγονός ότι ό ίδιος δέχθηκε να ταξιδέψει μέχρι το Τέχελεν για να μιλήσει για την προοπτική συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, είναι πολύ σημαντικό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ