ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φέρνει πρόταση ο μάνατζερ του Μολέντο

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΚΑΜΠΕΣΑΣ(Α) ΜΟΛΕΔΟ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΚΑΜΠΕΣΑΣ(Α) ΜΟΛΕΔΟ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο μάνατζερ του Ροντρίγκο Μολέντο, Γκιλμάρ Βελόζ, φέρεται να βρίσκεται στην Αθήνα και θα μεταφέρει το ενδιαφέρον της Ιντερνασιονάλ, με την οποία ο ίδιος τα έχει συμφωνήσει. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Στην Αθήνα έχει έρθει ο ατζέντης του Ροντρίγκο Μολέντο, Γκιλμάρ Βελόζ, σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται στο Πόρτο Αλέγκρε. Ο Βραζιλιάνος μάνατζερ ταξίδεψε στην Ελλάδα, προκειμένου να μεταφέρει στον Παναθηναϊκό την πρόταση της Ιντερνασιονάλ για την απόκτηση του πελάτη του.

Με βάση τις πληροφορίες, ο Βελόζ θα συναντηθεί με τους Αγησίλαο Τουμαζάτο και Κώστα Διαμαντόπουλο και θα τους ενημερώσει για τη βραζιλιάνικη προσφορά. Αυτή περιέχει 260.000 ευρώ σε αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του Μολέντο τον Ιανουάριο. Η Ιντερνασιονάλ "πατάει" στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, που λήγει τον Ιούνιο του 2018 και ο Παναθηναϊκός θα τον χάσει χωρίς το παραμικρό όφελος.

Από εκεί και πέρα, για να δεχτεί ο Βελόζ να μεταφέρει την πρόταση της Ιντερνασιονάλ, προφανώς έχει συμφωνήσει μαζί της για τις αποδοχές του Μολέντο και την προμήθεια του. Διαφορετικά, δεν θα έμπαινε στον κόπο να ταξιδέψει σε έναν υπερατλαντικό προορισμό, εάν δεν είχε εξασφαλίσει τα συμφέροντα του.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού επικοινωνούν ότι δεν πρόκειται να δεχτούν την πώληση του ποδοσφαιριστή έναντι μικρού ποσού, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Ειδικά εάν ο Μολέντο δεν πληρωθεί τη δόση του Οκτωβρίου και θα αποκτήσει δικαίωμα προσφυγής από την 1η Δεκεμβρίου. Η υπόθεση είναι περίπλοκη και θα ξεκαθαρίσει σύντομα...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ