ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φερέιρα: "Θα βάλω τους πιο έτοιμους"

Φερέιρα: "Θα βάλω τους πιο έτοιμους"
INTIME SPORTS

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με συνέντευξη που παραχώρησε υποστήριξε πως δεν θα ξεκουράσει παίκτες ενόψει του αγώνα με την Μάριμπορ αλλά στάθηκε στην απουσία έντεκα διεθνών το προηγούμενο διάστημα από το Τριφύλλι.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μίλησε στην κάμερα του novasports για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό και τα σχέδια του για την αναμέτρηση στην Κομοτηνή.

Ο Πορτογάλος τεχνικός υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να ξεκουράσει ενόψει του αγώνα με την Μάριμπορ σημειώνοντας ότι θα βάλει τους πιο ετοιμοπόλεμους από όσους έχει στην διάθεση του.

Το πρωτάθλημα ξαναρχίζει μετά από μια διακοπή αρκετών ημερών με τον Παναθηναϊκό να ταξιδεύει στην Κομοτηνή για τον αγώνα με τον Πανθρακικό. Πως περιμένετε αυτήν την αναμέτρηση;

"Δεν γνωρίζουμε καλά τον Πανθρακικό, αφού είμαστε μόλις δύο αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος. Επίσης, δεν γνωρίζουμε ούτε το γήπεδο, ούτε την πόλη στην οποία θα παίξουμε. Επιπλέον, θα έλεγα ότι είναι δύσκολο για εμάς δεδομένου ότι είμαστε ήδη δύο εβδομάδες χωρίς τους διεθνείς παίκτες. Από το ρόστερ έλειπαν έντεκα ποδοσφαιριστές, γεγονός που μας δυσκόλεψε στη συλλογική εργασία που προσπαθούμε να κάνουμε εδώ, ενώ βεβαίως, πριν τη διακοπή προερχόμασταν από τέσσερις αγώνες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Επιθυμία μας ήταν κατά τη διάρκεια της διακοπής να εκμεταλλευτούμε αυτό το διάστημα με τους παίκτες, προκειμένου να ανεβάσουμε το επίπεδο τόσο της φυσικής τους κατάστασης όσο και της τακτικής. Όταν όμως λείπουν έντεκα ποδοσφαιριστές λόγω των διεθνών υποχρεώσεών τους, αντιλαμβάνεστε ότι αυτή η συλλογική εργασία είναι δύσκολο να επιτελεστεί. Είμαστε συνεπώς εδώ από σήμερα με όλους τους παίκτες ξανά και αρχίζουμε να ανασυντασσόμαστε".

Πιστεύετε ότι η απουσία των διεθνών θα επηρεάσει την εικόνα που θα παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με τον Πανθρακικό;
"Δεν είμαι σε θέση να πω αν αυτό το γεγονός θα επηρεάσει ή όχι. Καμιά ομάδα όμως δεν θέλει να προπονείται χωρίς να έχει στη διάθεσή της όλους τους ποδοσφαιριστές της. Αυτά τα πράγματα θα συμβαίνουν όταν η ομάδα δεν έχει τη δυνατότητα να προπονείται με όλους τους παίκτες της. Το πόσο αυτό θα φανεί στο γήπεδο είναι κάτι το οποίο θα το δούμε".

Προσωπικά, θα βρεθείτε για πρώτη φορά στην Κομοτηνή. Ο Παναθηναϊκός έχει βρεθεί κι άλλες φορές εκεί και όποτε πηγαίνει κερδίζει, έχει την παράδοση με το μέρος του. Παίζει τελικά ρόλο η παράδοση στο ποδόσφαιρο;
"Όχι, θα έλεγα ότι η παράδοση δεν παίζει κάποιον ιδιαίτερο ρόλο. Αυτοί που παίζουν ρόλο είναι οι ποδοσφαιριστές και η στιγμή στην οποία θα βρεθούν. Μια όμως και, όπως είπατε, ο Παναθηναϊκός κερδίζει πάντοτε εκεί, μακάρι να διατηρηθεί η παράδοση"!

Αναφορικά με τα αγωνιστικά σας πλάνα και με δεδομένο ότι ακολουθεί παιχνίδι για το Europa League, να περιμένουμε κάποια έκπληξη σ' ό, τι αφορά την ενδεκάδα του αγώνα με τον Πανθρακικό;
"Όχι. Η ομάδα η οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει αυτόν τον αγώνα πρωταθλήματος θα είναι εκείνη που θα απαρτίζεται από τους πιο ετοιμοπόλεμους, τους καλύτερα προετοιμασμένους παίκτες για το σκοπό αυτό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ