ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φερέιρα: "Είναι καλό να νικάς"

Φερέιρα: "Είναι καλό να νικάς"
Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 0-1 INTIME SPORTS

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τόνισε πως παρά τις δυσκολίες και την κούραση ο Παναθηναϊκός βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη.

"Θα ήταν πολύ μεγαλύτερο το ρίσκο εάν χρησιμοποιούσα ποδοσφαιριστές κουρασμένους. Ο Παναθηναϊκός έχει ρόστερ 22-23 ποδοσφαιριστών και μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου θα παίξουμε 22 ματς και παράλληλα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το πρωτάθλημα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, άρα όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι", είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού και συνέχισε:

Δεν φοβηθήκατε να ρισκάρετε σε ένα δύσκολο παιχνίδι με τόσες αλλαγές στην ενδεκάδα;

"Βεβαίως, για να παίξουμε με το ρυθμό που μας αρμόζει, είναι να απαραίτητο να έχουμε καλή φυσική κατάσταση. Μερικοί δεν την έχουν ακόμα και πρέπει να τους ξεκουράσω. Άλλωστε όποιος φοβάται να πάρει ρίσκα, κάθεται σπίτι του. Μην ξεχνάτε ότι παίξαμε στην Ισπανία και γυρίσαμε στις 6 το πρωί. Απόψε έχουμε ταξίδι και θα φτάσουμε στις 3 τα χαράματα.

Δεν κατανοώ γιατί το ματς ορίστηκε τέτοια. Την Τρίτη έχουμε ματς για την Ευρώπη και την Παρασκευή για το πρωτάθλημα. Ευτυχώς είναι στο Ολυμπιακό Στάδιο. Παίζουμε Παρασκευή γιατί όπως ξέρετε υπάρχει συναυλία και δεν υπάρχει άλλη έδρα. Έχουμε τέσσερα ματς, θέλουμε να τα νικήσουμε όλα και αρχίσαμε καλά Θα κάνουμε τα πάντα να συνεχίσουμε ανάλογα".

Η νίκη αποτελεί μία ψυχολογική ένεση εν όψει της Μάλαγα;

Είναι καλό να νικάς, αλλά δεν νομίζω ότι το σημερινό παιχνίδι θα μας δώσει κάτι περισσότερο.

Είδαμε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές στο ματς. Μείνατε ικανοποιημένος από την απόδοση τους;

" Οι ποδοσφαιριστές έκαναν ότι ήταν δυνατόν, όμως ακόμα είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε εκτιμήσεις. Το παιχνίδι με τη Μάλαγα είναι μία άλλη ιστορία. Το πιο σημαντικό είναι την Τρίτη να ξέρω ποιους ποδοσφαιριστές μπορώ να υπολογίζω και ποιοι θα είναι 100% ετοιμοπόλεμοι.

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας. Αν και με τα βεγγαλικά και τις κροτίδες, συμπεριφέρθηκαν πολύ καλύτερα από πέρυσι. Γιατί δεν ξεχνώ τι έγινε πέρυσι εδώ, ούτε όσα έγιναν πέρυσι μετά από αυτό. Θέλω να πω στους οπαδούς μας πως όταν γίνετε κάτι που ξεφεύγει από το λογικό, οι αρχές θα μας τιμωρούν. Εάν συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν ένθερμα, αλλά ήρεμα, αυτό θα είναι καλό για εμάς.

Σήμερα νικήσαμε τρεις βαθμούς, αλλά αύριο θα εμφανίζεται ότι πήραμε ένα βαθμό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ