ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φαβορί ο Άλτμαν για τη θέση του Κλωναρίδη

Φαβορί ο Άλτμαν για τη θέση του Κλωναρίδη

Ο 23χρονος Ισραηλινός μεσοεπιθετικός, Όμρι Άλτμαν, είναι το φαβορί για τη θέση του Βίκτωρα Κλωναρίδη στον Παναθηναϊκό. Οι εκπρόσωποί του ανέφεραν ότι το πιο σοβαρό ενδιαφέρον είναι αυτό του "τριφυλλιού". (VIDEO)

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης δεν συνεχίζει στον Παναθηναϊκό και ο ποδοσφαιριστής που προορίζεται για τη θέση του είναι ο Όμρι Άλτμαν. Το Sport24.gr, άλλωστε, σας είχε ενημερώσει από τις 18 Ιουνίου ότι ο Ισραηλινός έχει επανέλθει στο προσκήνιο για το "τριφύλλι".

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός είναι φευγάτος από τη Χαποέλ Τελ Αβίβ, η οποία για να τον παραχωρήσει θα πρέπει να λάβει 150.000 ευρώ, όσο είναι το buy out στο συμβόλαιό του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Ισραήλ, ο Άλτμαν είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Παναθηναϊκό.

Εκτός από τους "πράσινους", ενδιαφέρον φέρεται να έχει εκφραστεί και από την Λεγκανές, ομάδα στην οποία ανήκει ο Δημήτρης Σιόβας, αλλά και η ελβετική Γκρασχόπερς. Οι εκπρόσωποι του παίκτη, πάντως, ανέφεραν ότι το πιο σοβαρό ενδιαφέρον είναι από την ελληνική ομάδα.

"Από όλες τις πλευρές που μας έχουν μιλήσει, το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού είναι το πιο σοβαρό" αναφέρεται στην ιστοσελίδα nrg.co.il. Ο Άλτμαν, υπενθυμίζεται, είναι διεθνής με όλες τις μικρές ηλικιακά Εθνικές ομάδες του Ισραήλ, ενώ έχει παίξει και σε Μακάμπι Τελ Αβίβ - Χαποέλ Τίκβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ