ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φαβορί για την ενδεκάδα ο Ευαγγέλου

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η τιμωρία του Μολέντο και ο τραυματισμός του Τελάντερ αναμένεται να φέρουν τον Στέφανο Ευαγγέλου στο κέντρο της άμυνας στον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο (23/4, 19:00).

Η τιμωρία του Ροντρίγκο Μολέντο στα παιχνίδια με τον Ατρόμητο και τη Λάρισα και η διαφαινόμενη απουσία του Ράσμους Τελάντερ λόγω τραυματισμού, αναμένεται να επαναφέρουν στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού τον Στέφανο Ευαγγέλου.

Ο νεαρός στόπερ ανταποκρίθηκε στις αγωνιστικές ανάγκες τον Ιανουάριο, όταν οι Μολέντο και Κουτρουμπής ήταν τραυματίες. Τότε, έδειξε ωριμότητα και ικανότητες και δικαίωσε τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος τον προτίμησε έναντι του Ιβανόφ και Σάμπα.

Με δεδομένο ότι το ματς της Τούμπας ήταν ειδικών συνθηκών και όλη η ομάδα ήταν κακή, ο Ευαγγέλου θα έχει την ευκαιρία την Κυριακή να προηγηθεί του Τελάντερ στην ιεραρχία του προπονητή.

Ξανατσεκάρει τους αναπληρωματικούς

Λογικά, στο κυριακάτικο παιχνίδι ο Ουζουνίδης αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στους Ρόμπιν Λουντ, Σεμπαστιάν Λέτο, Νούνο Ρέις και έναν εκ των Παναγιώτη Βλαχοδήμο και Ολιβιέ Μπουμάλ.

Ναι μεν οι περισσότεροι αναπληρωματικοί δεν έχουν ικανοποιήσει τον 48χρονο προπονητή, ωστόσο αυτός πρέπει να βρει λύσεις από το υπάρχον ρόστερ. Διότι υπάρχουν ακόμα αρκετά παιχνίδια για τα playoffs, σε μικρό χρονικό διάστημα και το ροτέισον είναι μικρό.

Τα ματς με τον Ατρόμητο και τη Λάρισα είναι μία καλή ευκαιρία για τους αναπληρωματικούς, γιατί η ενδεκάδα δεν θα έχει τόσες αλλαγές. Οπότε, θα βοηθηθούν να αποδώσουν καλύτερα και να πείσουν τον Ουζουνίδη. Από την άλλη, όσοι δεν τα καταφέρουν, δύσκολα θα παραμείνουν στον Παναθηναϊκό για την επόμενη σεζόν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ