ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Φαντασιώνεται τον Εσιέν"

"Φαντασιώνεται τον Εσιέν"

Η Γκανέζα τραγουδίστρια Sista Afia εξέφρασε με σαφή τρόπο την προτίμηση της στον Μάικλ Εσιέν και αποδέχτηκε προκαταβολικά την πρόταση γάμου (που δεν της έκανε)! (pics)

Οι διάσημοι ποδοσφαιριστές έχουν και τα... τυχερά τους αναφορικά με το γυναικείο πληθυσμό και απολαμβάνουν εκδηλώσεις λατρείας με διάφορους τρόπους.

Ο Μάικλ Εσιέν δεν αποτέλεσε την εξαίρεση του κανόνα και έλαβε ένα ιδιαίτερο μήνυμα λατρείας από την πατρίδα του, τη Γκάνα...

Η γνωστή τραγουδίστρια, Sista Afia, μία από τις θεωρούμενες ως πιο σέξι στη χώρα, αλλά με βάση την... αφρικανική ομορφιά, έκανε εξομολόγηση στον Εσιέν!

"Η αγάπη που έχω για τον Εσιέν με προβληματίζει. Αγαπάω το πως ντριμπλάρει. Βλέπω τα χάιλαϊτ του στο ESPN και αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα να αρνηθώ μία πρόταση γάμου από αυτόν. Μάικλ Εσιέν, έχεις κερδίσει την καρδιά μου για χρόνια" γράφει στην ανάρτηση της, συνοδεύοντας της από μία φώτο του χαφ του Παναθηναϊκού, όπου κάνει duck face!

"Φαντασιώνεται τον Εσιέν"

Όσο για το άρθρο που φιλοξενεί την εξομολόγηση της Γκανέζες, φέρει τον τίτλο: "Η Sista Afia φαντασιώνεται τον Εσιέν"! Σίγουρα όχι και ο πιο αθώος...

Πάρτε και μία γεύση από την πληθωρική και... ειδικού βάρους, Sista Afia! Σέξι, αλλά, με τα γκανέζικα στάνταρ...

"Φαντασιώνεται τον Εσιέν"
"Φαντασιώνεται τον Εσιέν"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ