ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φανς του Διαμαντίδη οι Ζέκα, Πέτριτς και Λαγός!

Φανς του Διαμαντίδη οι Ζέκα, Πέτριτς και Λαγός!

Οι Ζέκα, Πέτριτς και Λαγός πήγαν στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι του μπασκετικού Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και μετά το τέλος του κατέβηκαν στα αποδυτήρια όπου πήραν μία φανέλα του Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο Πορτογάλος την φόρεσε μάλιστα με καμάρι (video).

Το δόγμα του "ενιαίου και αδιαίρετου" Παναθηναϊκού ενστερνίζονται απόλυτα οι Κάρλος Ζέκα , Μλάντεν Πέτριτς και Τάσος Λαγός, καθώς αμέσως μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (3-1) στη Λεωφόρο , ανηφόρισαν προς το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για να παρακολουθήσουν διά ζώσης το ντέρμπι της ομάδας μπάσκετ με τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μάλιστα αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης που βρήκε νικητές τους "πράσινους" έναντι των "ερυθρολεύκων" με 73-69 , πήγαν στα αποδυτήρια, ο Βλάντιμιρ Γιάνκοβιτς τους είδε και και τους έβαλε μέσα όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλους τους μπασκετμπολίστες και να πάρουν μία φανέλα του αρχηγού Δημήτρη Διαμαντίδη.

Οι τρεις παίκτες φωτογραφήθηκαν με τη φανέλα του "3D" ενώ ο Κάρλος Ζέκα τη φόρεσε κιόλας κάνοντας και τη σχετική πλάκα. Δείτε το απολαυστικό video:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ