ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φάμπρι: "Ενωμένοι να αλλάξουμε την κατάσταση"

Φάμπρι: "Ενωμένοι να αλλάξουμε την κατάσταση"
INTIME SPORTS

Ο Φάμπρι μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση της Πέμπτης θέλοντας να τους ανεβάσει την ψυχολογία και ζητώντας τους να μην τα παρατήσουν αλλά να παλέψουν για να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας και να μπουν στα πλέι οφ.

Η ήττα από τον Πλατανιά και ο αποκλεισμός από τον θεσμό του Κυπέλλου ήταν ένα αρκετά βαρύ πλήγμα για το Τριφύλλι και αυτό το ξέρει καλά και ο Φάμπρι ο οποίος γνώριζε από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα ότι είχε δυο στόχους.

Ο πρώτος να κατακτήσει το Κύπελλο και ο δεύτερος να καταφέρει να βάλει την ομάδα στην πρώτη πεντάδα των πλέι οφ. Ο πρώτος στόχος χάθηκε και οι πράσινοι σε δυο παιχνίδια με Ατρόμητο και Αστέρας Τρίπολης δεν αποκλείεται να παίξουν τα ρέστα τους για να ανεβούν βαθμολογικά και να μην μείνουν και άλλο πίσω.

Ο Φάμπρι πριν την έναρξη της προπόνησης συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του και αφού πρώτα από όλα τους είπε ότι δεν θέλει να διαρρεύσει το παραμικρό προς τον Τύπο κάτι το οποίο έλεγαν και οι ίδιοι οι πράσινοι εν συνεχεία στα αποδυτήρια προσπάθησε να τους τονώσει το ηθικό και να τους δώσει να καταλάβουν πως όλα είναι στο χέρι τους για να τα αλλάξουν.

Ο Φάμπρι δεν φώναξε στους πράσινους αλλά με ενωτικό ύφος είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του: "Μείναμε εκτός Κυπέλλου αλλά η χρονιά δεν έχει τελειώσει. Στο ματς με τον Πλατανιά ήμασταν αρκετά καλοί αλλά φταίει η διαιτησία που αδικηθήκαμε και μείναμε εκτός συνέχειας.

Πρέπει όμως να το αφήσουμε πίσω μας και να δώσουμε ότι έχουμε για να βάλουμε την ομάδα στην πρώτη πεντάδα και να βγούμε στην Ευρώπη".

Εν συνεχεία ο 57χρονος τεχνικός πρόσθεσε: "'Εγώ έχω έρθει προκειμένου να βοηθήσω τον σύλλογο σε μια δύσκολη στιγμή. Βέβαια τα πράγματα δεν έχουν ξεκινήσει καλά αλλά μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση το πιστεύω. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να βοηθάμε ο ένας τον άλλο μόνο έτσι θα πετύχουμε τους στόχους μας".

Οι παίκτες του Τριφυλλιού δεν πήραν τον λόγο. Άλλωστε ο Φάμπρι δεν ήθελε διάλογο αλλά ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ συμφώνησε απόλυτα με τα λεγόμενα του Ισπανού υποστηρίζοντας και αυτός: "Και γω πιστεύω ότι εξαρτάται από μας το αν μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Και συμφωνώ ότι μόνο ενωμένοι μεταξύ μας μπορούμε να βελτιωθούμε".

Με την ολοκλήρωση της ομιλίας του ο Φάμπρι ζήτησε και πάλι από τους παίκτες του να μην βγάλουν τίποτα προς τα έξω.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ