ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φάμπρι: "Κάποιοι δεν έχουν τα... αρχ@@ για να φορούν τη φανέλα"

Φάμπρι: "Κάποιοι δεν έχουν τα... αρχ@@ για να φορούν τη φανέλα"
INTIME SPORTS

Ο Φάμπρι άσκησε σκληρή κριτική στους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά λέγοντας πως κάποιοι δεν έχουν την ψυχή και τα... αρχ@@ για να φορούν τη φανέλα. Διαβάστε τι είπε

Ο Φάμπρι άσκησε σκληρή κριτική στους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά λέγοντας πως κάποιοι δεν έχουν την ψυχή και τα... αρχ@@ για να φορούν τη φανέλα.

Παράλληλα ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε πως η διοίκηση της ομάδας θα πρέπει να πάρει μέτρα και να δει ποιοι παίκτες πρέπει να μείνουν και ποιοι όχι. Ωστόσο η διοίκηση φαίνεται πως δεν συμφωνεί με αυτό αδειάζοντας ουσιαστικά τον Φάμπρι και στηρίζοντας τους παίκτες.

Δείτε την Κυριακή στις 21:45, την εκπομπή SUPER BALL, με ρεπορτάζ, σχόλια και συνεντεύξεις από το "Γ. Καραϊσκάκης" και παρακολουθήστε τα γκολ των αγώνων και σχολιάστε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο, τον Θέμη Καίσαρη και μια εκλεκτή ομάδα δημοσιογράφων, όσα συνέβησαν στην 27η αγωνιστική της Superleague.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φάμπρι στην συνέντευξη Τύπου:

" Είναι μια πολύ δύσκολη και θλιβερή κατάσταση τόσο για μένα όσο και για όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Δεν ξέρω αν όλοι έχουμε συναίσθηση κι αν όλοι γνωρίζαμε τι παιζόταν απόψε. Τι σημαντικά πράγματα διακυβεύονταν σήμερα.

Στον αγωνιστικό χώρο τα πρώτα 10-15 είχαμε λάθος συμπεριφορά, ήμασταν σχεδόν υπνωτισμένοι. Στο υπόλοιπο παιχνίδι έπρεπε να να διορθώσουμε το λάθος.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν παίκτες που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στο ρόστερ. Δεν ξέρω αν υπάρχουν παίκτες που έχουν μέσα τους αίμα και τα αρχ@@ι να φορούν αυτή τη φανέλα.

Από δω και στο εξής ο Παναθηναϊκός πρέπει να σβήσει τους παλιούς και να κάνει νέους. Να δει ποιοι απ' αυτούς μπορούν να συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα, γιατί αρκετοί δεν μπορούν.

Δεν κερδίσαμε σήμερα γιατί δεν πετύχαμε γκολ. Όταν ένας παίκτης έχει μπροστά του το τέρμα και εκείνος αντί να βάλει γκολ πηγαίνει προς τα πίσω, δεν ξέρω αν θέλει πραγματικά να βάλει το γκολ.

Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Νομίζω ότι αυτοί που διοικούν πρέπει να αναλύσουν την κατάσταση. Να δουν ποιοι πρέπει να μείνουν. Να βαρέσουν γροθιά στο τραπέζι. Για την ιστορία του συλλόγου, για όσα σημαίνει ο σύλλογος και για τον κόσμο.

Πάντα ήθελα να είμαι ευγενικός αλλά νομίζω ότι έφτασε η ώρα να βγάλουμε τα χέρια απ’ τα ματιά και να δούμε τα πράγματα καθαρά".

Πιστεύεται ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν θέλουν το καλό της ομάδας. " Όχι. Αυτό που λέω είναι ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι ναι μεν αξίζουν να παίζουν αλλά και άλλοι που δεν ξέρω αν έχουν την ψυχή και τα... αρχ@@ για να φορούν τη φανέλα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ