ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φάκελος γκολκίπερ στον Παναθηναϊκό

Φάκελος γκολκίπερ στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν τον Στιλ ως το Νο1 κάτω από τα γκολπόστ του Τριφυλλιού και αν ο Άγγλος είναι καλά θα παίξει με τη Μπριζ. Θέλουν όμως να είναι έτοιμοι και γι αυτό κινούνται για την απόκτηση τερματοφύλακα.

Με την παρουσία του Στέφανου Κοτσόλη στην εστία του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την Ουντινέζε πολλοί απόρησαν και σκέφτηκαν ότι κάτι συμβαίνει με τον Λουκ Στιλ. Μάλιστα αρκετοί φίλοι του τριφυλλιού ανησύχησαν μήπως ο Άγγλος γκολκίπερ δεν θα είναι σε θέση να παίξει κόντρα στην Μπριζ λόγω των ενοχλήσεων που είχε από την αρχή της σεζόν στην μέση. Μια κήλη είναι αυτή που έχει δημιουργήσει το πρόβλημα το οποίο ταλαιπωρεί τον Στιλ.

Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση καθώς στον Παναθηναϊκό θεωρούν ακόμα τον Βρετανό ως το Νο1 κάτω από τα γκολπόστ του τριφυλλιού και ο 29χρονος κίπερ αν είναι καλά θα είναι αυτός που θα υπερασπιστεί την πράσινη εστία στο ματς με την Μπριζ.

Το τεχνικό τιμ όμως βλέποντας την εικόνα του Στιλ στο φιλικό με τον Λεβαδειακό (ήταν ασταθής ενώ φέρει ευθύνη και στο γκολ του Μιλιάζες), σκέφτηκε ότι αν οι ενοχλήσεις συνεχιστούν και ο Βρετανός δηλώσει ανέτοιμος να παίξει κόντρα στην Μπριζ τότε ο Κοτσόλης θα είχε να πάρει παιχνίδι από τις 10 Ιουλίου και το πρώτο ημίχρονο του φιλικού με τον Άγιαξ. Οπότε, ο 36χρονος κίπερ αγωνίστηκε με την Ουντινέζε για να είναι έτοιμος.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα αγωνιστεί ως βασικός κόντρα στην Μπριζ. Αυτό θα γίνει μόνο αν ο Στιλ δεν καταφέρει να είναι στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

Έρχεται γκολκίπερ στον Παναθηναϊκό

Οι ενοχλήσεις που νοιώθει ο Άγγλος όμως οδηγούν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού στο να κινηθούν για γκολκίπερ, αν δεν έχουν ήδη κινηθεί, και να αποκτήσουν έναν τερματοφύλακα ο οποίος θα έρθει για να είναι πίσω από τον Βρετανό αλλά να μπορεί κάλλιστα και να σταθεί ως πρώτος.

Στο πλάνο των Φύσσα, Βόκολου ήταν να αρχίσουν να ψάχνουν για έναν πορτιέρε στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους και αυτό γιατί ο Κοτσόλης θα αγωνιστεί για τελευταία χρονιά φέτος στον Παναθηναϊκό, οπότε έπρεπε να γίνει προεργασία.

Οι εξελίξεις όμως φέρνουν την μεταγραφή σε πρώτο πλάνο και πιο άμεσα απ' ότι μπορεί να περίμενε κάποιος. Ίσως και να είναι θέμα ημερών η απόκτηση ενός γκολκίπερ από πλευράς τριφυλλιού.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες μάλιστα οι πράσινοι έχουν ήδη βρει τον εκλεκτό, έχουν ξεκινήσει οι επαφές μαζί του και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να είναι άμεσες.

"Πρέπει να είμαστε έτοιμοι"

Μάλιστα υπάρχουν και άνθρωποι μέσα στον Παναθηναϊκό που αν και δεν επιβεβαιώνουν, ούτε βέβαια διαψεύδουν την είδηση πως το τριφύλλι θα κινηθεί για τερματοφύλακα αρκούνται στο να σημειώνουν "Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε περίπτωση" λένε. Κάτι που φυσικά δείχνει ότι οι πράσινοι έχουν στο μυαλό τους το συγκεκριμένο θέμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ