ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ευχάριστα νέα για Νίνη, Δώνη, Αμπέντ στον Παναθηναϊκό

Ευχάριστα νέα για Νίνη, Δώνη, Αμπέντ στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Σωτήρης Νίνης γυμνάστηκε τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα το Σάββατο ενώ οι Αμπέντ, Δώνης "μπήκαν" στο απογευματινό πρόγραμμα.

Τρεις πονοκεφάλους λιγότερους έχει να αντιμετωπίσει ο Γιάννης Αναστασίου ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό καθώς ο 42χρονος τεχνικός είδε στις προπονήσεις του Σαββάτου τους Νίνη, Αμπέντ και Δώνη να μετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Το τριφύλλι είχε διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα με τον Νίνη να γυμνάζεται και στις δυο, κάτι που είχαμε αναφέρει από την Παρασκευή, όσο για τους Αμπέντ, Δώνη μπήκαν στο πρόγραμμα το απόγευμα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το πρωί, το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόϊδο», πάσες, κατοχή μπάλας και παιχνίδι τακτικής.

Λαγός και Κότσαρης έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ ατομικά προπονήθηκαν οι Καρέλης, Κλωναρίδης, Σάντσεθ, Βέμερ, Πέτριτς, Αμπέντ, Δώνης και Λουντ.

Στην απογευματινή προπόνηση στο "Γ. Καλαφάτης" οι παίκτες του τριφυλλιού ξεκίνησαν το πρόγραμμά τους με ζέσταμα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Κότσαρης, Καρέλης και Βέμερ έκαναν θεραπεία και γυμναστήριο, ενώ Λαγός, Κλωναρίδης και Πέτριτς ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και οι Σάντσεθ-Λουντ προπονήθηκαν μόνοι τους. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή το πρωί.

Φυσικά όσο περνούν οι μέρες και οι παίκτες του τριφυλλιού δεν μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να παίξουν κόντρα στον Λεβαδειακό ιδίως και από τη στιγμή που ακολουθεί παιχνίδι μέσα σε τέσσερις μέρες με τον Πλατανιά.

Είναι λογικό ο Γιάννης Αναστασίου να μην ρισκάρει με κάποιον που δεν θα είναι 100% και να τον αφήσει εκτός προκειμένου να τον υπολογίζει για το ματς με την ομάδα των Χανίων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ