ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ευρέθη ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού

Ευρέθη ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει καταλήξει στον εκλεκτό του για την προεδρία και πρόκειται για άνθρωπο εκτός του ΔΣ του Παναθηναϊκού.

Σε πρόσωπο εκτός του ΔΣ του Παναθηναϊκού έχει καταλήξει ο Γιάννης Αλαφούζος, όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Γόντικα στην προεδρία.

Ο πρόεδρος της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" θα αξιοποιήσει την κενή θέση που υπάρχει στο συμβούλιο μετά την παραίτηση του Αριστείδη Καμάρα και θα τοποθετήσει τον εκλεκτό του, προτείνοντας τον παράλληλα ως τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ.

Πρόκειται για άνθρωπο ο οποίος έχει τακτική παρουσία στο "Σπύρος Λούης", δεν είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και διατηρεί στενή φιλική σχέση με τον Αλαφούζο. Το όνομα του κρατείται επτασφράγιστο μυστικό για την ώρα...

Ο νέος πρόεδρος θα εκφράσει και τη νέα πολιτική που έχει φέρει στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αλαφούζος και θα ασχολείται αποκλειστικά με τα ζητήματα της ομάδας. Κάτι που ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ δεν μπορεί να κάνει, αφού έχει ποικίλες δραστηριότητες.

Ενισχυμένος ο Παναγόπουλος

Ειλημμένη απόφαση αποτελεί η αναβάθμιση του Χρήστου Παναγόπουλου εντός του ΔΣ, αφού αναμένεται να προαχθεί σε αντιπρόεδρο με διευρυμένες αρμοδιότητες. Ο Παναγόπουλος απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Αλαφούζου και θα έχει ενεργή ανάμειξη σε όλες τις υποθέσεις του Παναθηναϊκού.

Επίσης, ο Δημήτρης Γόντικας θα παραδώσει την προεδρία, δεν πρόκειται όμως να αποχωρήσει. Έχει γνώση όλων των θεμάτων και θα παραμείνει ως γενικός διευθυντής και μέλος του ΔΣ, ίσως και ως ένας εκ των αντιπροέδρων. Ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως οι αρμοδιότητες του (και οι απολαβές του) θα μειωθούν σε μεγάλο βαθμό.

Στη θέση του αντιπροέδρου θα συνεχίσει ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της ΠΑΕ στη Superleague.

Τέλος, ο Λεωνίδας Πολέμης αναμένεται να μην συνεχίσει, αφού το τελευταίο διάστημα έχει αποστασιοποιηθεί από τα τεκταινόμενα και ο Στράτος Σωπήλης θα αξιοποιηθεί σε διαφορετικό πόστο, αφού είναι ένα στέλεχος που εργάζεται αθόρυβα και με διάθεση για το σύλλογο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ