ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ευκαιρία για τους αναπληρωματικούς η Παναχαϊκή

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Παναχαϊκή σε φιλικό παιχνίδι και ο Ουζουνίδης περιμένει να δει τους παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής.

Με συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια να ακολουθούν για το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και έπειτα τα play offs, ο Μαρίνος Ουζουνίδης καλείται να αξιοποιήσει όλο το ρόστερ. Οι αναπληρωματικοί θα έχουν τις ευκαιρίες τους, αφού θα υπάρξουν απουσίες λόγω τιμωριών, ενώ πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος της κόπωσης ή ενός τραυματισμούς.

Επομένως, το σημερινό (23/3) φιλικό του Παναθηναϊκού με την Παναχαϊκή στην Αγυιά δίνει τη δυνατότητα σε όσους έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής, να διεκδικήσουν περισσότερο στη συνέχεια. Παίκτες όπως οι Τελάντερ, Ρέις, Μαρινάκης, Μέστο, Χουχούμης, Μπουμάλ, Παναγιώτης Βλαχοδήμος και Μολίνς επιβάλλεται να δείξουν στον προπονητή τους ότι είναι ικανοί να βοηθήσουν.

Ο Ουζουνίδης περιμένει να δει σοβαρή αντιμετώπιση και επαγγελματισμό και αναλόγως με τη συμπεριφορά των παικτών, θα κρίνει ποιους θα χρησιμοποιήσει. Σαφώς δεν αναμένει μία ενδεκάδα με ομοιογένεια, αλλά θέλει να τσεκάρει τη διάθεση όσων αγωνιστούν.

Οι παίκτες που βρίσκονται στην διάθεση του 48χρονου προπονητή είναι οι: Κοτσόλης, Στιλ, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Ρέις, Μαρινάκης, Τελάντερ, Μέστο, Μολέντο, Μπουμάλ, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Στάικος, Π. Βλαχοδήμος, Μολίνς, Λέτο, Κλωναρίδης, Ρινάλντι, Βέμερ, Κουλιμπαλι.

Στο περιθώριο του παιχνιδιού, η διοίκηση της Παναχαϊκής θα βραβεύσει τον Δημήτρη Σαραβάκο για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ