ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ευαγγέλου: "Οι νίκες θα μας δώσουν ψυχολογία"

Ευαγγέλου: "Οι νίκες θα μας δώσουν ψυχολογία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στέφανος Ευαγγέλου θεωρεί ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα βελτιώσει την εικόνα του Παναθηναϊκού ενώ υποστήριξε πως στο ματς με τον Ατρόμητο αν οι πράσινοι αποδώσουν το ποδόσφαιρο που μπορούν θα κερδίσουν.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που έχουν δουλέψει με τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι ο Στέφανος Ευαγγέλου. Ο νεαρός αμυντικός μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" σημείωσε ότι το τριφύλλι μπορεί να τα πάει καλύτερα από εδώ και στο εξής ενώ και ο ίδιος περιμένει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες από έναν προπονητή ο οποίος τον γνωρίζει και τον ανέδειξε.

Σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο ο Ευαγγέλου θεωρεί ότι αν ο Παναθηναϊκός αποδώσει σύμφωνα με τα δεδομένα που μπορεί να παίξει θα πάρει τη νίκη.

Για την Ευρωπαϊκή πορεία των πράσινων:
"Εννοείται ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και είναι σημαντικό να γυρίσει στις Ευρωπαϊκές νίκες. Πιστεύω ότι ίσως και η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Πιστεύω ότι τα παιδιά έδωσαν το 100% του εαυτού τους σε όλα τα παιχνίδια. Ίσως να μην ήθελε και η μπάλα να μας κάνει το χατήρι. Ήμασταν λίγο άτυχοι πιστεύω".

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα:
"Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να συνεχίσουμε τις νίκες γιατί είναι σημαντικό να έχουμε ψυχολογία. Κάθε νίκη φέρνει ψυχολογία για το επόμενο παιχνίδι. Όλα τα ματς είναι δύσκολα αν δεν παίξεις ποδόσφαιρο για αυτό και την Κυριακή με τον Ατρόμητο πρέπει να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε με νίκες".

Για το ότι ο Ατρόμητος παίζει αρκετά καλά το τελευταίο διάστημα:
"Ναι σίγουρα αλλά αν παίξουμε το ποδόσφαιρο μας θα είναι μια εύκολη νίκη".

Για τον Ουζουνίδη που τον είχε και στον Πανιώνιο και το πόσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα αλλά και τον ίδιο:
"Είναι δύσκολη η θέση του προπονητή αυτή τη στιγμή. Πιστεύω ότι θα κάνει ότι μπορεί για να φτιάξει ξανά την ομάδα. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ για να του δείξω αυτή τη θέση που μου έχει δώσει".

Για τον αν με έναν Έλληνα προπονητή περιμένει περισσότερες ευκαιρίες:
"Ναι πιστεύω πως ναι. Αλλιώς καταλαβαίνει ένας Έλληνας τεχνικός και αλλιώς ένας ξένος τα ελληνόπουλα" .

Για την Εθνική Νέων και την πρόκριση στην Elite Round;
"Τώρα περιμένουμε την κλήρωση και πιστεύω πως ναι. Έχουμε μια καλή ομάδα και ευελπιστώ να φτάσουμε πιο ψηλά".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ