ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ευαγγέλου και επίσημα στον Παναθηναϊκό

Ευαγγέλου και επίσημα στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Ευαγγέλου βρέθηκε την Πέμπτη στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και έβαλε την υπογραφή του στο τριετές συμβόλαιο που του πρόσφερε το τριφύλλι και δήλωσε ενθουσιασμένος για την μεταγραφή του στους πράσινους.

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα από το απόγευμα της Πέμπτης (23/7) ο Στέφανος Ευαγγέλου με τον 17χρονο άσο να υπογράφει τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με το τριφύλλι στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ. Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και μέρες ο 17χρονος (σ.σ. γεννημένος στις 12 Μαίου 1998) ήταν η μεγάλη "κάψα" των Βόκολου, Φύσσα που ξέρουν πολύ καλά ότι ο Ευαγγέλου είναι ο καλύτερος παίκτης στην ηλικία του και έχει μπροστά του πολλές προοπτικές εξέλιξης.

Για αυτό και πλήρωσαν τον Πανιώνιο προκειμένου να αποκτήσει τον παίκτη δίνοντας στους "κυανέρυθρους" ένα ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ ενώ η ομάδα της Νέας Σμύρνης διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 20% σε ενδεχόμενης μεταγραφής του διεθνή και αρχηγού με την Εθνική Παίδων. Φυσικά θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτό το 20% είναι μόνο σε περίπτωση που ο Ευαγγέλου πουληθεί από το τριφύλλι αυτά τα τρία χρόνια και όχι σε ενδεχόμενο λήξης του συμβολαίου του και υπογραφής νέου με τους πράσινους.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αφού υπέγραψε το συμβόλαιο του ανακοινώθηκε από τους πράσινους και έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα των πράσινων δηλώνοντας ενθουσιασμένος που βρίσκεται στο τριφύλλι.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο 17χρονος διεθνής αμυντικός Στέφανος Ευαγγέλου, υπέγραψε σήμερα τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με πίστεψαν και υπόσχομαι πως θα κάνω ότι μπορώ για να τους δικαιώσω. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω και τον Πανιώνιο για την ώθηση που μου έδωσε στα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα και τη δυνατότητα που μου πρόσφερε να πάρω μεταγραφή σε μια τόσο μεγάλη ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό».

Ευαγγέλου και επίσημα στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ευαγγέλου και επίσημα στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ