ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έχουν το "ναι" της Ντανούμπιο για Μαγιάδα στον Παναθηναϊκό

Έχουν το "ναι" της Ντανούμπιο για Μαγιάδα στον Παναθηναϊκό

Η Ντανούμπιο έχει αποδεχτεί την πρόταση των 200.000 ευρώ του Παναθηναϊκού για την παραχώρηση του Καμίλο Μαγιάδα και δεν αποκλείεται ο 22χρονος Ουρουγουανός να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Τριφυλλιού τη νέα σεζόν.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Καμίλο Μαγιάδα φαίνεται ότι βρίσκεται ο Παναθηναϊκός καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι πράσινοι όχι μόνο έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στην Ντανούμπιο ύψους 200.000 ευρώ αλλά ο σύλλογος της Ουρογουάης έχει ήδη πει το ναι και αυτό για δυο λόγους.

Ο ένας είναι πως ο παίκτης μένει ελεύθερος τον Δεκέμβριο του 2013 και φοβάται μήπως από το καλοκαίρι ο 22χρονος άσος θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει χωρίς το παραμικρό κέρδος.

Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με τις πιέσεις που ασκεί στην ομάδα του ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Ο Μαγιάδα έχοντας συμπληρώσει πλέον τα 22 του χρόνια (σ.σ. γεννημένος στις 8 Ιανουαρίου 1991) δεν αγωνίζεται πλέον με την Εθνική Ελπίδων της Ουρουγουάης και θεωρεί ότι με μια μεταγραφή στην Ευρώπη θα μπορέσει να χτυπήσει την πόρτα της Εθνικής Ανδρών και έτσι να εξελιχθεί και ο ίδιος σαν ποδοσφαιριστής.

Ο Μαγιάδα αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός και ως δεξί χαφ εξτρέμ, είναι κοντός (1,71) αλλά ταχύς και με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Στο παρελθόν είχαν δείξει ενδιαφέρον η Λίβερπουλ, η Γκρόνιγκεν και μια γερμανική ομάδα αλλά η μεταγραφή του δεν προχώρησε.

Στα καθαρά αγωνιστικά ο Μαγιέδα αγωνίστηκε 90 λεπτά το Σάββατο το βράδυ στην αναμέτρηση κόντρα στην Πενιαρόλ βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στη νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ ενός παλιού γνώριμου στο ελληνικό κοινό, του Κανόμπιο, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Λάρισα. Η νίκη αυτή μάλιστα έφερε την Ντανούμπιο στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με τέσσερις νίκες σε πέντε αγωνιστικές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ