ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έχει "τσεκαριστεί" η Σταντάρ

Έχει "τσεκαριστεί" η Σταντάρ
INTIME SPORTS

"Κατάσκοποι" του Παναθηναϊκού έχουν παρακολουθήσει τα φιλικά παιχνίδια της Σταντάρ Λιέγης και θα πράξουν το ίδιο στην πρεμιέρα του βελγικού πρωταθλήματος.

Η "αντικατασκοπεία" του Παναθηναϊκού έχει λειτουργήσει και δεν περίμενε τη σημερινή κλήρωση του γ' προκριματικού γύρου προκειμένου να αρχίσει δουλειά.

Ήδη, άνθρωποι του Τριφυλλιού έχουν παρακολουθήσει τα φιλικά παιχνίδια της Σταντάρ Λιέγης με τον ΠΑΟΚ και την Άαλμποργκ και έχουν δημιουργήσει έναν αναλυτικό φάκελο για την προσεχή αντίπαλο.

Πράσινη παρουσία (πιθανότατα ο Στιβ Ρούτερ) θα υπάρξει και στην πρεμιέρα του βελγικού πρωταθλήματος, την Παρασκευή 25/7, όταν η Σταντάρ αντιμετωπίζει τη Σαρλερούα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού είχε στη διάθεση του ολοκληρωμένη ανάλυση για κάθε αντίπαλο εδώ και ημέρες και ήταν προετοιμασμένο για κάθε ενδεχόμενο.

Ώρες, μέρες, εισιτήρια

Όπως ανακοίνωσε η UEFA, η Σταντάρ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη 30 Ιουλίου στο Σταντ Σκλεσίν και η ρεβάνς θα διεξαχθεί μία εβδομάδα αργότερα, την Τετάρτη 6 Αυγούστου στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Η σέντρα έχει προγραμματιστεί και στις δύο περιπτώσεις στις 21:00 ώρα Ελλάδας.

Οι δύο διοικήσεις συμφώνησαν στην ανταλλαγή εισιτηρίων, με τον Παναθηναϊκό να λαμβάνει 1.400 για το ματς της Λιέγης και τη Σταντάρ να παίρνει 800 για το ματς της Αθήνας. Δηλαδή, το 5% που ορίζει η UEFA για τον φιλοξενούμενο.

Ανακοινώθηκε ο Καπίνο

Η μεταγραφή του Καπίνο στη Μάιντς ολοκληρώθηκε τυπικά, με την ΠΑΕ να την ανακοινώνει:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Στέφανου Καπίνο στη γερμανική Μάιντς. Ευχόμαστε ολόθερμα καλή δύναμη και καλή συνέχεια στον Στέφανο, ο οποίος ανδρώθηκε στον Σύλλογό μας και θ’ αποτελεί πάντα μέλος της παναθηναϊκής οικογένειας. Οι επιτυχίες του θα συνεχίσουν να μας κάνουν υπερήφανους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ