ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έχει τις λιγότερες εντός έδρας απώλειες ο Παναθηναϊκός

Έχει τις λιγότερες εντός έδρας απώλειες ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Οι πράσινοι έχουν πάρει τους 24 από τους 27 εντός έδρας βαθμούς που έχουν διεκδικήσει και προηγούνται στην σχετική λίστα. Η Λεωφόρος αποτελεί το "όπλο" του Παναθηναϊκού στην μάχη του τίτλου.

Στις έξι σερί εντός έδρας νίκες έφτασε ο Παναθηναϊκός μετά την επικράτηση επί του Λεβαδειακού την Τετάρτη το απόγευμα με 1-0. Οι πράσινοι έχουν να χάσουν βαθμούς από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ που ήταν και η μοναδική εντός έδρας βαθμολογική απώλεια στην διάρκεια της σεζόν έως τώρα.

Το τριφύλλι έχει δώσει συνολικά εννιά εντός έδρας ματς και από τους 27 βαθμούς που έχει διεκδικήσει έχει πάρει τους 24 μετρώντας οκτώ νίκες και μια ήττα.

Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου προηγούνται στην σχετική λίστα των ομάδων που έχουν τις λιγότερες βαθμολογικές απώλειες εντός έδρας και εκεί στηρίζουν τις περισσότερες ελπίδες τους για κατάκτηση του τίτλου.

Καθώς αν συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό στο "Απόστολος Νικολαϊδης" σε αυτό το δεύτερο μισό που θα έρθουν και τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και παράλληλα βελτιωθούν και εκτός έδρας τότε θα μείνουν ζωντανοί μέχρι τέλος στην μάχη του πρωταθλήματος.

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ βρίσκονται στην 2η και 3η θέση της σχετικής λίστας με τις δυο ομάδες να έχουν χάσει από πέντε βαθμούς εντός έδρας στους 27 που έχουν διεκδικήσει και οι δυο έχοντας και αυτοί τα ίδια εντός έδρας ματς με τους πράσινους.

Στην 4η θέση βρίσκεται η Βέροια που έχει πετάξει επτά εντός έδρας βαθμούς ενώ η πεντάδα κλείνει με τον Αστέρα Τρίπολης που μετά και την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει χάσει οκτώ εντός έδρας

Στις τελευταίες θέσεις της σχετικής λίστας με τις περισσότερες απώλειες βαθμών στο "σπίτι" τους βρίσκονται οι Εργοτέλης, Λεβαδειακός και Πανθρακικός.

Στα αξιοσημείωτα τέλος πως μόνο τρεις ομάδες έχουν διατηρήσει το αήττητο έως τώρα στην έδρα τους και από αυτές καμία δεν είναι στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα. Οι μόνες ομάδες που δεν ξέρουν τι πάει να πει ήττα στο σπίτι τους είναι οι Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος και Πανθρακικός.

Δείτε την σχετική λίστα με τους χαμένους βαθμούς της κάθε ομάδας από αυτούς που διεκδίκησε έως και την 18η αγωνιστική.

ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΒΑΘΜΟΙ

Παναθηναϊκός 3 στους 27
Ολυμπιακός 5 στους 27
ΠΑΟΚ 5 στους 27
Βέροια 7 στους 27
Αστέρας Τρ. 8 στους 27
Ατρόμητος 8 στους 27
ΠΑΣ Γιάννινα 9 στους 27
Ξάνθη 9 στους 30
Πανιώνιος 10 στους 24
Παναιτωλικός 10 στους 27
Πλατανιάς 11 στους 24 (εκκρεμεί το σημερινό ματς με τον Ατρόμητο)
Κέρκυρα 11 στους 27
ΟΦΗ 11 στους 27
Καλλονή 12 στους 27
Πανθρακικός 12 στους 27
Λεβαδειακός 15 στους 27
Εργοτέλης 19 στους 24 (εκκρεμεί το παιχνίδι με τον Πανιώνιο που αναβλήθηκε)
Νίκη Βόλου 20 στους 27 (έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα)

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ