ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έχει την εμπιστοσύνη του Αλαφούζου ο Στραματσόνι

Έχει την εμπιστοσύνη του Αλαφούζου ο Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αλαφούζος εξακολουθεί να εμπιστεύεται τον Αντρέα Στραματσόνι και του το μετέφερε στην επικοινωνία τους μετά την ήττα στο ντέρμπι και την επόμενη μέρα. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ανεξαρτήτως των επικρίσεων προς τον Αντρέα Στραματσόνι, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει μεταβάλλει στο ελάχιστο την άποψη του για τον Ιταλό προπονητή. Εξακολουθεί να τον θεωρεί ικανό, τον εμπιστεύεται και θεωρεί πως κατά κύριο λόγο, η ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό οφείλετε στις υποδείξεις του διαιτητή Κύζα.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", οι δύο άνδρες συνομίλησαν για το αποτέλεσμα και για τα αίτια του, με τον Αλαφούζο να επικεντρώνετε στον ρέφερι από τη Δράμα, στο γκολ του Καμπιάσο που δεν έπρεπε να μετρήσει και στη γενικότερη ανοχή του προς τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Ενδεικτικό είναι ότι άρχισαν να συζητούν από τα αποδυτήρια του φαληρικού γηπέδου, κατευθύνθηκαν μαζί στο πούλμαν και έκατσαν δίπλα-δίπλα, για να μην διακόψουν την κουβέντα τους την οποία ολοκλήρωσαν μόνο με την άφιξη στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Τη Δευτέρα (14/3), ο Αλαφούζος επικοινώνησε εκ νέου με τον Στραματσόνι, αναφέρθηκαν ξανά στο ματς του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και επαναβεβαίωσαν ότι ο σχεδιασμός που έχουν εκπονήσει με ορίζοντα τη σεζόν 2016 - 2017, πρέπει να υλοποιηθεί. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ζήτησε από τον προπονητή να ενεργήσει όπως εκείνος κρίνει αναφορικά με το ρόστερ και του επανέλαβε ότι τον εμπιστεύεται απόλυτα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ