ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Έχει προσωπικότητα, πάθος και γκολ ο Τσάβες"

Argentina's Boca Juniors Andres Eliseo Chavez, top, celebrates a goal by his teammate Emmanuel Gigliotti, below, against Paraguay's Cerro Porteno at a Copa Sudamericana soccer match in Asuncion, Paraguay, Thursday, Nov. 6, 2014. (AP Photo/Jorge Saenz)
Argentina's Boca Juniors Andres Eliseo Chavez, top, celebrates a goal by his teammate Emmanuel Gigliotti, below, against Paraguay's Cerro Porteno at a Copa Sudamericana soccer match in Asuncion, Paraguay, Thursday, Nov. 6, 2014. (AP Photo/Jorge Saenz) AP

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει τον Αντρές Τσάβες ως το νούμερο ένα στη γραμμή κρούσης του Παναθηναϊκού.

Την Τετάρτη το μεσημέρι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρέθηκε για να μιλήσει για τα ματς με την Αθλέτικ και ήταν λογικό να μιλήσει τουλάχιστον μπροστά στις κάμερες για τον Αντρές Τσάβες ο οποίος δεν θα αγωνιστεί την Πέμπτη.

Μετά το τέλος όμως τη συνέντευξης και σε πηγαδάκι με τους εκπροσώπους του Τύπου σημείωσε μερικά από τα χαρακτηριστικά που διαθέτει ο Αργεντινός και είχαν κάνει τον 49χρονο τεχνικό να τον ξεχωρίσει και να τον έχει στη κορυφή της λίστας για τον αντικαταστάτη του Μάρκους Μπεργκ.

Ο Ουζουνίδης είναι "φτιαγμένος" με την απόκτηση του Τσάβες και το έδειχνε ο τρόπος που μιλούσε στους δημοσιογράφους λέγοντας μεταξύ άλλων:

"Θα τον δούμε και στο γήπεδο τι θα κάνει, αλλά τον βλέπεις τον παίκτη. Έχει προσωπικότητα. Βλέπεις με τι πάθος πανηγυρίζει (σ.σ. κάνοντας και χαρακτηριστικές κινήσεις με τα χέρια του!). Θέλαμε έναν παίκτη που να είναι το σημείο αναφοράς μας. Ο Παναθηναϊκός είμαστε, πρέπει να έχουμε τέτοιους παίκτες με προσωπικότητα. Ο Τσάβες έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο, αγωνιζόμενος στη Μπόκα Τζούνιορς και τη Σάο Πάουλο. Για να μπορέσει να σταθεί εκεί έχει την προσωπικότητα που χρειάζεται".

Αναφορικά με τα χαρακτηριστικά του 26χρονου επιθετικού σημείωσε: "Έχει το γκολ, είναι εργατικός, πιέζει παντού, είναι παίκτης ομάδας και έχει τα στοιχεία που θέλαμε".

Σε ερώτηση για την αυτοπεποίθηση που έβγαλε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Αθλέτικ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έλεγε: " Είναι φυσιολογικό, μεγάλο κλαμπ είμαστε. Δεν μπορούμε να είμαστε ηττοπαθείς! Όλοι ξέρουμε τι ομάδα είναι η Μπιλμπάο. Είναι καλή ομάδα, αλλά δεν είναι ομάδα που δεν μπορείς να νικήσεις. Γιατί να μην έχουμε αυτοπεποίθηση; Μπορούμε να την κερδίσουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ