ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Έχει παίξει και σε πιο δύσκολες έδρες ο Παναθηναϊκός"

"Έχει παίξει και σε πιο δύσκολες έδρες ο Παναθηναϊκός"

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Απόλλωνα Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Το 10 το κακό», με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τις αναμετρήσεις του Απόλλωνα Λεμεσού με την Γκαμπαλά:« Γνωρίζαμε ότι έχουν αδελφικές σχέσεις με τους Τούρκους, όπως έχουμε και εμείς με την Ελλάδα και ήξεραν το πως θα έξυναν πληγές ερχόμενοι στη Λάρνακα για τον πρώτο αγώνα. Οι προκλήσεις ήταν τεράστιες. Είχαν παρατάξει σημαίες της Τουρκίας, όταν ήρθαν στην Κύπρο. Βέβαια, έγιναν πολλά και στα δύο παιχνίδια και από την πλευρά μας, για να μην αποποιούμαστε και εμείς τις ευθύνες που έχουμε, αλλά και από τους Αζέρους. Ίσως εμείς να κάναμε περισσότερα, αλλά ήταν μία αντίδραση που θα μπορούσε να θεωρηθεί φυσιολογική, λόγω των προκλήσεων της Γκαμπαλά. Μετά το τέλος του πρώτου αγώνα μάς είχαν διαμηνύσει να μην ταξιδέψουν οπαδοί μας για το δεύτερο παιχνίδι, οπότε μπορείτε να καταλάβετε τις διαθέσεις με τις οποίες μας περίμεναν. Εμείς ζητήσαμε και δεύτερο παρατηρητή, ο οποίος ήταν από τη Γεωργία και λόγω των σχέσεων που έχουν οι δύο χώρες, ήταν πιο προστατευτικοί. Η παραμονή μας στο ξενοδοχείο ήταν ασφαλής, αλλά η «Μπάκσελ Αρένα» ήταν γεμάτη από σημαίες του ψευδοκράτους, υπήρχαν βρισιές και μας πετούσαν μπουκάλια. Πολλοί που ήταν στο γήπεδο δεν ήταν οπαδοί της Γκεμπελέ, όπως λένε οι ντόπιοι την ομάδα, αλλά έπαιρναν φανέλες απ” έξω. Βέβαια, στον Παναθηναϊκό θα είναι πιο εξοικειωμένοι, διότι στο ελληνικό πρωτάθλημα αγωνίζονται σε πιο δύσκολες έδρες, όπως η Τούμπα, το «Κλεάνθης Βικελίδης» και το «Γ. Καραϊσκάκης».

Για τα παιχνίδια της Γκαμπαλά με τον Παναθηναϊκό:« Τα πάντα εξαρτώνται από τον Παναθηναϊκό, που είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Είναι μία δυνατή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες, παρά το νεαρό της ηλικίας τους. Ο Παναθηναϊκός θα πάρει αποτέλεσμα και ίσως κερδίσει και εύκολα. Εμείς αυτοκτονήσαμε και στα δύο παιχνίδια για να καταφέρουμε να αποκλειστούμε. Ο Παναθηναϊκός έχει την τύχη στα χέρια του, καθώς η Γκαμπαλά δεν είναι ομάδα του βεληνεκούς της Μπριζ. Έχει καλό πάσινγκ γκέιμ, καλές επιστροφές και αναπτύσσεται σωστά. Ο πιο ποιοτικός της παίκτης είναι ο Χουσεΐνοφ, που δε θα αγωνιστεί, και από εκεί και πέρα ξεχωρίζει ο Ντοντό που είναι ένας ακραίος χαφ. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές το πολύ να αγωνίζονταν σε μία ομάδα εκτός της πρώτης πεντάδας του ελληνικού πρωταθλήματος. Δε μου περνάει η σκέψη ότι ο Παναθηναϊκός θα αποκλειστεί από αυτή την ομάδα».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ