ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έχει από κοντά τον Χατζηγιοβάννη ο Μπεργκ

Έχει από κοντά τον Χατζηγιοβάννη ο Μπεργκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την πράσινη άφιξη στο αεροδρόμιο και την πτήση για την Λιέγη με τον Μάρκους Μπεργκ να έχει από κοντά του τον "βενιαμίν" της αποστολής τον οποίο και συμβουλεύει καθημερινά. (VIDEO)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ένα πεντάλεπτο βίντεο που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο youtube βάζει όλους τους φίλους των πράσινων μέσα στο αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή των πράσινων στη Λιέγη.

Δείτε πλάνα από την άφιξη στο "Ελ. Βενιζέλος" μέχρι την προσγείωση στο αεροδρόμιο της Λιέγης και τη συνάντηση των πράσινων με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού ο Μάρκους Μπεργκ έδειξε να έχει πάρει από κοντά τον Τάσο Χατζηγιοβάννη, τον βενιαμίν της αποστολής, και να του δίνει συμβουλές, όπως κάνει καθημερινά άλλωστε στις προπονήσεις, ενώ υπάρχει μια στιγμή στο βίντεο όπου του δίνει ένα "πατρικό" χάδι.

Επίσης αυτό που τράβηξε τα βλέμματα ήταν το γυαλί αλά Τζόνι Ντεμπ που φορούσε ο Λέτο και αλά Τομ Κρούζ που φορούσε ο Ζιλμπέρτο.

Όλο το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού κατά την διάρκεια της 3ώρης πτήσης αναλώθηκε στο να προετοιμάζει την αναμέτρηση με την Σταντάρ βλέποντας στιγμιότυπα στα λάπτοπ ενώ υπήρχαν και οι "βιβλιοφάγοι" Ζιλμπέρτο και Χουλτ.

Παράλληλα όλα τα μέλη της αποστολής, οι ποδοσφαιριστές, υπέγραψαν σε ένα κομμάτι ύφασμα για να το κρατήσουν ως ενθύμιο τα μέλη του πληρώματος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ