ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έβραζαν με τον Σπάθα στον Παναθηναϊκό

Έβραζαν με τον Σπάθα στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Στον Παναθηναϊκό τα είχαν με τον Ηλία Σπάθα και την διαιτησία του στο ματς με την Ξάνθη καθώς θεώρησαν ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο όχι μόνο για την ήττα αλλά και να αποδεκατίσει το τριφύλλι.

Με την διαιτησία του Σπάθα, εν γένει, τα είχαν στον Παναθηναϊκό αμέσως μετά την αναμέτρηση με την Ξάνθη. Οι πράσινοι δεν στέκονταν μόνο στην φάση του πέναλτι και της αποβολής αλλά σε όλη την παρουσία του στο 90' του αγώνα.

Χαρακτηριστικά ο Σπάθας προσπάθησε όχι απλά να χάσει ο Παναθηναϊκός με κάθε τρόπο αλλά και να αποδεκατίσει την ομάδα ενόψει του ημιτελικού που έχει μπροστά του το τριφύλλι την Τετάρτη κόντρα στον ΟΦΗ.

Μάλιστα οι διοικούντες των πράσινων χαρακτήριζαν ως το "κατάλληλο εργαλείο" τον Σπάθα για αυτή την δουλειά και μιλούσαν για "αποστολή που ήρθε εις πέρας".

Από τον Παναθηναϊκό βέβαια προσπάθησαν να παίξουν για την αξιοπρέπεια τους με τον Σπάθα όμως να μην τους αφήνει να το πράξουν αυτό δυστυχώς για τον Παναθηναϊκό και ευτυχώς για την Ξάνθη. Όπως επίσης έλεγαν από το τριφύλλι: "Μάλλον το να είσαι αξιοπρεπής και να σέβεσαι την ιστορία σου, δεν είναι αποδεκτό στον χώρο αυτό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ